Потрібно вирішувати проблему округів без депутатів, - Тарас Шкітер

0
2
Потрібно вирішувати проблему округів без депутатів, - Тарас Шкітер
Співзасновник громадянського руху "Свідомі" Тарас Шкітер бере участь у конкурсі "Нові лідери". Він закликає вирішити проблему округів без депутатів.

Про це Тарас Шкітер пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Суть проекту: в результаті місцевих виборів 2015 року значна частина виборчих округів та їх мешканців, зокрема у моєму рідному Луцьку, не отримали свого депутата", - зазначає він.

За його словами, через відсутність своїх представників жителям таких округів набагато важче отримати кошти із місцевих бюджетів на ремонт двору, встановлення дитячого майданчика чи просто захистити власні інтереси через депутата міської ради. Для Луцька це 12 округів та майже 44 тисячі виборців.

"Кожен з нас може долучитись до вирішення проблеми округів без депутатів! Для того, щоб проголосувати, потрібно зареєструватися на сайті як виборець та отримати підтвердження через SMS", - пише Тарас Шкітер.

Проголосувати за нього можна тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні