У луцькому супермаркеті «Вопак» обважили покупця. ФОТО. ВІДЕО

3
-3
У луцькому супермаркеті «Вопак» обважили покупця. ФОТО. ВІДЕО
Лучанин Vitaliy Smal стверджує, що у супермаркеті "Вопак" на Київському майдані обважують покупців.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише "Конкурент".

У супермаркеті чоловік купив 236 грамів сиру "Сулугуні-Моцарела", заплативши за нього 36,77 гривень. Така вага і вартість були зазначені на стікері "Вопаку".

Натомість на етикетці виробника вказані інша вага – 230 грамів. Відповідно, і ціна мала б бути меншою. Тобто покупця надурили на 94 копійки.

"Якщо припустити, що щодня вони продають таких хоча б 20 штук, то це майже 20 гривень. І це тільки цього товару. А є ще багато іншого", – написав лучанин.

У "Вопаку" зауважили, що перед покупцем вибачились і запросили підійти для повернення переплачених коштів.

"Справді, ваги не були старовані як слід, оскільки з ними працював новенький працівник, який не до кінця розібрався що й до чого. Перед покупцем вибачились і запросили підійти для повернення переплачених коштів", – прокоментували у "Вопаку".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нам розповідають що такі нехороші покупці крадуть товар. А може треба красти?????
Відповісти
От добре, є на кого "косяк" звалити..
Відповісти
Це великий супермаркет - завжди можна оправдатись недосвідченими продавцями. Не так давно відкритий "Домашній" біля гімназії 21: чеків не віддають, а коли таки дочекаєшся, щоб видали чек, то дуже здивуєшся. Вписані не куплені тобою товари, завищені ціни на продукти, які зважуються тощо. А виправдання одне-помилилась! Але як можна помилитись, коли покупець стоїть біля каси і не п"є тієї кави, яка є чомусь в чеку! Що головне-на записи в книзі скарг ніякої реакції! Обраховують і наступні рази. Наших людей ніяка влада не змінить. Одне одного обкрадають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні