--> Харківська автотроща: постраждала отримала 100 тисяч і не має претензій до Зайцевої | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Харківська автотроща: постраждала отримала 100 тисяч і не має претензій до Зайцевої

1
-1
Харківська автотроща: постраждала отримала 100 тисяч і не має претензій до Зайцевої
Постраждала у ДТП в Харкові в жовтні 2017 року Жанна Власенко, яка на момент аварії була вагітною, отримала 100 тисяч гривень компенсації від Олени Зайцевої.

Дівчина просить суд стягнути аналогічну суму з другого водія Геннадія Дронова, - пише Українська правда.

Представники суду отримали від Власенко клопотання, в якому вона вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі.

"Олена Зайцева виплатила 100 тисяч гривень і я більше не маю до неї претензій матеріального та морального характеру", - йдеться в документі від імені Власенко.

Адвокат постраждалої вказав, що водій, який скоїв ДТП, зобов'язаний відшкодувати завдані збитки незалежно від визнання ним провини. Суд задовольнив клопотання Власенко.

Постраждала Жанна Власенко на момент аварії була вагітною.

Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось так різні "мажорята" за допомогою "великого бабла" і уникають відповідальності...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні