У луцькому будинку престарілих на людей падає цегла з аварійного балкону. ФОТО

1
3
У луцькому будинку престарілих на людей падає цегла з аварійного балкону. ФОТО
Через аварійний стан балкону та сходів у Луцькому геріатричному пансіонаті, на людей сиплеться штукатурка та падає цегла, а всередині приміщення – грибок і сирість.

Директорка пансіонату Алла Гнатюк каже, що сходи та балкон не ремонтували ще з початку існування установи, а це – 36 років.

«За період функціонування пансіонату був проведений одиночний поточний ремонт, тоді частково ремонтували балкон. Однак у загальному, ремонту проведено не було», - каже директорка будинку престарілих.

Вона додає, що через несприятливі погодні умови вода протікає між плитами.

«Вода затікає у внутрішній коридор пансіонату, що викликає грибок, сирість. Але найголовніша проблема в тому, що ця ситуація є аварійно небезпечною, бо обсипається штукатурка, відвалюється цегла, а в нас перебувають люди похилого віку, люди з інвалідністю», - пояснює Алла Гнатюк.

До слова, нині у Луцькому геріатричному пансіонаті проживає 160 людей, 90 з яких прикуті до ліжка.

А у середу, 5 квітня, під час сесії Волинської облради депутат Юрій Ройко запропонував із обласного бюджету виділити 100 тисяч на поточний ремонт балкону та сходів у Луцькому геріатричному пансіонаті. Депутати підтримали цю пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що не падає у верховній раді на голову тупорилим депутатам і всім іншим олігархам запроданцям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні