Луцька мерія купить спорткомплекс «Спартак»

0
2
Луцька мерія купить спорткомплекс «Спартак»
Луцька міська рада купить спортивний комплекс «Спартак». Його передадуть спортивній школі №3.

Проект рішення оприлюднили на сайті Луцької міської ради, - повідомляє Конкурент.

Спорткомплекс знаходиться за адресою Глушець, 20. Він належить Волинській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Спартак".

Підприємець Городюк О. М. оцінив вартість об’єкта у три з половиною мільйони гривень. Після укладання угоди комплекс передадуть спортивній школі №3 Луцької міської ради.

Керівник департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик пояснив, що міська рада використовувати це приміщення не може.

"На сьогодні, і у попередні роки ситуація зі «Спартак» не дуже хороша у плані фінансового утримання тренерів, забезпечення дітей. Це досить великий, хороший, перспективний спортивний об'єкт спортивної інфраструктури", - зазначає Веремійчик.

Посадовець зазначив, що спорткомплекс досить занедбаний. Проте планують його відновлення.

Якщо «Спартак» придбають, то там планують займатися художньою гімнастикою, легкою та важкою атлетикою, боксом, можливо, велоспортом.

Колишній заступник міського голови Луцька Юрій Моклиця, який колись опікувався питанням "Спартаку", зазначив:

«Ми пробували повернути його через суд, шукаючи частку міського фінансування. Якби знайшли, то цей об'єкт був би переданий місту безкоштовно. На жаль, ці всі напрацювання, які зробила прокуратура, нічого не дало», - зауважив Юрій Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні