В Луцьку продають тренажерний зал. ФОТО

2
9
В Луцьку продають тренажерний зал. ФОТО
У Луцьку продають тренажерний зал «Pumper», що на вулиці Дубнівській.

Оголошення про продаж розмістили на сайті DOM.RIA.

Власники просять за нього 33 тисячі доларів або 875 332 гривні.
Площа спортклубу – 330 квадратних метрів.

«Змушені продавати своє дітище через необхідність виїзду за кордон. Ціну поставили нижчу ринкової, щоб бізнес пішов швидко!» - написали власники.

В оголошенні вони вказали, що у залі – якісний ремонт, встановлені системи вентиляції і кондиціонування, що дозволяють підтримувати оптимальні умови для тренувань, гумове покриття для підлоги. Спортклуб укомплектований професійним обладнанням.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продають не зал, а обладнання. Приміщення знаходиться в оренді. По закінченню договору оренди власник ( автозавод ) може сказати новому керівництву "допобачення" - тобто піз..ц бізнесу) Та й який в тому районі бізнес?))) Місцеположення - найтупіше в Луцьку.
Відповісти
Впевнена що «допобачення» можуть сказати кожному орендарю і в іншому бізнесі. Більшість приміщень для бізнесу наскільки всім відомо, знаходяться в оренді на завчасно домовлений термін.
Видно що комент вище відправив диваний експерт)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні