«Що це за х*рня?!»: відома українська акторка поскаржилася на спортклуб

0
«Що це за х*рня?!»: відома українська акторка поскаржилася на спортклуб
Актриса Ксенія Мішина поскаржилася на сервіс київського спортклубу. Зірка "Кріпосної" хотіла записати сина на плавання у басейні. Проте виявилося, що це не так просто, пише УНІАН.

За словами Мішиної, у спортклубі їй повідомили, що вона мусить купити ще один абонемент, проте не для сина, а вже для себе. Менеджер пояснила це тим, що дитині немає 14 років, а тому хтось має бути у басейні із нею.

Мішина була обурена, адже з її сином мав би займатися тренер. Вона не розуміє, навіщо їй купувати абонемент, адже вона не хоче плавати. Актриса додала, що у клубі знаходиться лікар та тренер, тому за дитиною точно є, кому слідкувати.

Мало того, Мішина пояснила менеджеру, що вона не завжди може приходити на тренування сина. У відповідь їй запропонували купити абонемент комусь іншому.

"Скажіть, будь ласка, що це за х*рня?!.. Що це за такий спосіб брати з людей гроші?", - обурилася Мішина у Stories.

Актриса закликала людей не мовчати, коли з них намагаються "вичавити" гроші. За словами Мішиної, усі мають боротися з нечесними правилами. Актриса наголосила, що її обурює, коли заклад відмовляється брати на себе відповідальність за дитину, а ще й хоче збільшити свої прибутки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні