--> На Житомирщині хлопця закидали сніжками до втрати свідомості | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Житомирщині хлопця закидали сніжками до втрати свідомості

1
5
На Житомирщині хлопця закидали сніжками до втрати свідомості
Черепно-мозкова травма та струс мозку - так закінчилось закидання сніжками для семикласника на Житомирщині.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У Житомирській області 7-класник дорогою зі школи додому перестрів трьох на рік старших хлопців, які які почали закидувати його сніжками, задирати, а потім ударили ногою. У підсумку хлопець утратив свідомість, а його кривдники втекли.

"Я сказав у відповідь, якщо вони такі сміливі – йдіть до мого батька, там покидайтеся", - розповів В'ячеслав Лобанчук про те, що передувало фізичній розправі.

Хлопець твердить, що жоден із тих, хто кривдив його, не лишився допомогти. Додому школяр дістався з останніх сил.

"Заходив у хату, впав і втратив свідомість. Коли почала тягнути його до ліжка, побачила, що все лице набрякле", - каже мама потерпілого Юлія Лобанчук.

Жінка викликала швидку, яка доправила хлопця до лікарні.

"Стан середньої тяжкості. Турбують головні болі, запаморочення", - пояснив хірург Коростенської центральної районної лікарні Володимир Тертиченко.

Сам постраждалий каже, що хлопці, які його побили, задираються до всіх учнів і ніколи їх не карають, адже в їхній компанії син учительки цієї школи.

"Він по школі ходить, усіх штурхає. Неправильно подивишся на нього – отримаєш", - каже Славко.

Ситуацією в навчальному закладі вже зацікавилися правоохоронці. Самі ж 8-класники, які скривдили меншого учня, говорити з журналістами не хочуть. Поліцейським діти розповіли власну версію: мовляв, потерпілий сказав образливі слова, після чого один із хлопців його наздогнав і вдарив.

Класний керівник цих дітей і мати одного з них переконує, що бійки не було взагалі, а те, що її учні наганяють жаху на школу, називає наклепом.

"Це взагалі якась нісенітниця, я не знаю, хто таке міг придумати. За свідченням дітей, це був одиничний удар, який і поніс такі наслідки", - каже вчителька Поліської ЗОШ Алла Омельченко.

Директор школи також заступається за учнів і наголошує, що раніше в школі конфліктів ніхто не помічав.

"Таких випадків у нас не було, це одиничний випадок", - переконує Богдан Годованець.

Ця школа в селі одна, тож коли В’ячеслав вийде з лікарні, йому доведеться вчитися поруч зі своїми кривдниками. Хлопець з острахом чекає цього моменту, бо ж один із підлітків після побиття вже встиг прийти до нього з погрозами.

"Приїхав до мене: скажеш батьку, в мене дядько робить ментом – і посадить мого батька в тюрму. Почав залякувати. Я навіть не знаю, чи мені у школу йти, вже після цього можуть мені і додати", - побоюється учень.

За завдання легких тілесних ушкоджень правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Неповнолітніх можуть поставити на облік у поліції і змусити оплатити лікування. Якщо ж судмедекспертиза визнає травми Славка тяжкими, школярам загрожуватиме умовний строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жертва ще й винна ... В нас тепер так... Неначе люди подуріли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні