Усе вирішують гроші: волиняни посперечалися через «Ревізора»

2
-1
Усе вирішують гроші: волиняни посперечалися через «Ревізора»
"Ревізор.Магазини" завітав з перевіркою до Нововолинська. Ведуча Наталія Кудряшова перевірила якість товару, роботи та обслуговування на ринку, в магазині “Риба & м’ясо”, у супермаркеті “Рідний край” та магазині “Алладін”.

Сюжет програми у Нововолинську вийшов в ефір у понеділок, 19 березня, на "Новому каналі".

На ринку ведуча проекту Наталія Кудряшова завітала у м'ясний павільйон. На її подив, там торгували продавці без рукавичок. На салі були печатки з лабораторного центру, але м'ясо продавалося не в холодильниках. У результаті ведуча сказала, що не радить нововолинський ринок покупцям.

У магазині "Алладін" все блищало від чистоти, але імпортний товар був без українського маркування, їжа продавців лежала з їжею, яка продавалася, тому цей магазин також не отримав відзнаку.

У соцмережі розгорілася суперечка. Дехто вважає, що магазин "Алладін" повинен був отримати відзнаку "Ревізора", а інші кажуть, що перевіряти якість товару портрібно було в інших магазинах.

***
Швед Анатолий: Завітали б в "вопак" було б цікавіше!!!

***
Міра Швець В порівнянні з киівськими супермаркетами - гадюшниками то у нас хоча б чисто

***
Walentyna Orlova: Хиба щось змінилось після цієї перевірки?

***
Olga Illyashuk: Всюди та скрізь вирішують гроші. Ревізор ніколи неприходить в ті магазини, яких власники при владі. Тому що
програми вже б цієї давно не було!

***
Альона Гученко: По їхнім стандартам і вимогам то всі магазини треба закрити... повний брєд. Розумні аш занадто

***
Катя Гущук: Люди, як ходили купувати так і дальше будуть ходити

***
Серый Саловаров: Її на місце любої продавчині поставити з зарплатою +/-4000 і вимоги хай до себе ставить такіж як до всіх навколо..... А Жарікова в ревізори Кудряшову провірити

***
Anna Marchuk: Про Аладін, ну вже так логічно із-за імпорта не дати табличку. І прям так логічно виручку не дати бо ні однієї прострочкі. Сплашна логіка. Все блистіло, все свіжак. Найдрібніші зауваження, а із-за своєї гордості не рекомендувала. Позор їй.

***
Vira Kornysheva: Як нам дальше жити після всіх її висновків,нічого не рекомендувала!!!!

***
Мар'яна Богун: Ревізор потрібен так люди будуть свою роботу старатись виконувати краще

***
Viktory Fedyk: В Крае наверное каждый второй уже просрочку находил(((
А насчёт попкорна в мусорном пакете - просто жесть

***
Svitlana Shcherban-Mateya: Ну ідеальних нема це однозначно.Купляли і будем купляти.

***
Natasha Usharuk: Закордоном такого не ма сама працювала в магазині то нас так др...ли за прострочені продукти . Продукти мають виставляти за місяць до закінчення строку і звичайно по нижчій ціні. А в нас то і так з'їмо бардак 100%

***
Anna Solntseva: Вона починала з продавця.
Це для того щоб ви бачили що купуєте. А ви так наче вона до вас додому вломилась.
Якщо вам класно труїтись в магазинах, велкам


***
Наталія Джура: Нічого нового. Усе досить очікувано. Така ситуація у кожному з міст України.
А такі програми потрібні хоча б для того, щоб донести і до споживача і до підприємців певні стандарти і норми торгівлі.
А вже прислухатися чи ні- справа Совісті....

***
Alex Agrol: Короткий висновок:
Мясний павільйон - рулить... всі туди. Хоч він страшненько виглядає, але там майже все ок... точніше те що не ОК не на прилавку, як у інших.

***
Tor UA: Я не захищаю наших підприємців, но ведуча була як тупа курка, було більше цирка і театральності аніж перевірки. І так в кожній програмі по кожному місту. Поліція приїздіть скоріше - ВІН ХАПАВ МЕНЕ ЗА ТІЛО. (немов гвалтує не знявши з мене чулків) Шкода що не перевірили Вопак и Бадзюна, соь там було б що показати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене дивує, коли людей обманюють, обважують, продають їи прострочку, а вони виправдовують тих хто їх дурить. Що за менталітет терпіли? Ну давайте прямо заходьте в магазин і кажіть, що ви хочете купити рибу з червяками, що ви хочете купити смердюче м"ясо, а каву вам нехай зроблять з води, якою помили стола, скажіть нехай замість масло вам продадуть маргарин, а замість кілограма цукерок наважать 700 гр. А ви все це оплатите по вищому класу ще й з вдячністю будете в очі заглядати продавчині.
Відповісти
І чому Жариков не закрив магазин,як інші власники?Чисто,гарно,чесно.Успіхів йому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні