--> Власник магазину в Нововолинську штовхнув ведучу «Ревізора» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Власник магазину в Нововолинську штовхнув ведучу «Ревізора»

0
-1
Власник магазину в Нововолинську штовхнув ведучу «Ревізора»
“Ревізор. Магазини” на чолі з ведучою Наталією Кудряшовою перевірив якість товару, роботи та обслуговування у продуктовому магазині “Алладін”.

Сюжет вийшов в ефір у понеділок, 19 березня.

“Ревізор. Магазини” на чолі з ведучою Наталією Кудряшовою перевірив якість товару, роботи та обслуговування у продуктовому магазині “Алладін”.

Перше, на що звернула увагу ведуча "Ревізора" - це те, що пластівці на прилавку були з Польщі, але українського маркування на упаковці не було. Згодом виявилося, що у магазині чимало такого товару.

Власник магазину відповів, що не знає, чому товар без українького маркування, мовляв, такий товар привозить йому фірма.

У торговому залі власник магазину почав штовхати ведучу, не пропускав оператора і всіляко перешкоджав діяльності журналістів. Ведуча змушена була викликати поліцію.

У торговому залі було чисто, товари не протерміновані. Холодильна вітрина також не оминула перевірки.У холодильнику лежали відкриті пачки майонезу і ковбасні рештки. згодом виявилося, що продавці залишають свою їжу поруч з товаром.

"Після такого прийому, як мені тут влаштували, річ про покупку навіть не може і йти. А от кому хочу подякувати - так це поліції. Вони швидко відреагували, швидко приїхали", - сказала ведуча.

"Гастроном блищить від чистоти, але імпортний товар без українського маркування, їжа продавців лежить з їжею, яка продається. Є вагомі причини, щоб ми не радили магазин "Алладін покупцям", - додала ведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні