--> Криваві мийки і м'ясо без холодильників: «Ревізор» перевірив нововолинський ринок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Криваві мийки і м'ясо без холодильників: «Ревізор» перевірив нововолинський ринок

1
-1
Криваві мийки і м'ясо без холодильників: «Ревізор» перевірив нововолинський ринок
Восени 2017 року до Нововолинська завітала знімальна група проекту “Ревізор”.

Сюжет вийшов в ефір у понеділок, 19 березня.

“Ревізор” перевіряв якість роботи та обслуговування на ринку, в магазині “Риба & м’ясо”, у супермаркеті “Рідний край”, в магазині “Алладін”.

На ринку ведуча проекту Наталія Кудряшова завітала у м'ясний павільйон. На її подив, там торгували продавці без рукавичок. На салі були печатки з лабораторного центру, але м'ясо продавалося не в холодильниках.

Наталія Кудряшова виміряла тепературу у м'ясі. Вона становила 6,6 градусів за Цельсієм при нормі 6 градусів. Окрім того, вона перевірила і ваги на ринку і зробила висновок, що продавці не обважують покупців.

На запитання "Ревізора", як миють поверхні прилавків, продавці відповіли миючими засобами та білизною. Наталія Кудряшова сказала, що мити прилавки білизною - дуже небезпечно.

На ринку мийки для інвентарю були дуже брудні, а з деяких кранів не текла вода. В шафці біля мийки ревізор найшла отруту і після цього захотіла поспілкуватися з адміністрацією ринку.

В іншому ряді м'ясного павільйону в одного з продавців ринку ведуча попросила санітарну книгу, яка відповідала усім нормам. Один з продавців навіть подарував свинячий хвіст Наталії Кудряшовій.

"Ревізор" підготував ще один сюрприз продавцям - провокатора. Провокація полягала у тому, що 100-гривнева купюра, якою розраховувався провокатор, була зім'ята і склеєна скотчем. Продавці на ринку прийняли купюру, тому провокація пройшла успішно.

"Ми провели ревізію на Центральному ринку у Нововолинську. Ми зустріли те, що нечасто побачиш - інвентарну миючу у м'ясному павільйоні у доступі для ревізії. Там ми знайшли і отруту. Брудні підприлавки, м'ясо без холодильників і продавці без рукавичок. Ревізор йде з ринку і не радить його покупцям", - підсумувала ведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що вона зробить для покращення ринку??? Чи просто прийшла по знімалась і поїхала собі далі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні