Деруни під куркою і млинці зі скоринкою: ситний обід у «Карабасі». ЙДЕМО ПОЇМО

10
-7
Деруни під куркою і млинці зі скоринкою: ситний обід у «Карабасі». ЙДЕМО ПОЇМО
Мабуть, немає лучанина, який не знає про пивний клуб "Карабас Барабас" на вулиці Винниченка. І якщо ввечері тут ніде голці впасти, навіть у будній день, то в обідню пору - майже порожньо.

Діло було у суботу, 17 березня...Вирішили з подругою пообідати у "Карабасі".




МЕНЮ

Меню закладу - величезне. Як за розміром, так і за позиціями. Комплексний обід брати не хотілося, тому обирали їжу безпосередньо з меню.

Із гарнірів у "Карабасі" вам запропонують картоплю, рис з овочами, овочі гриль на вибір.



Крім того у закладі можуть приготувати пельмені, млинці, різноманітні деруни, пательні, чебуреки, юшки і, звісно, салати, яких тут - чимало.



Поруч зі стравами, крім ціни і ваги, вказана кількість калорій. Ті, хто на дієті, можуть без проблем розрахувати свій обід до останньої кілокалорії.

Серед напоїв - кава, чай, соки, води та алкоголь.

На обід обрали млинці з сиром та шоколадом, деруни з куркою під сиром. Вирішили зігрітись глінтвейном. Щоправда, у меню його не знайшли (можливо, самі недогледіли), довелось запитати в офіціанта.


СЕРВІС І АТМОСФЕРА

В обідню пору у "Карабасі" людей зовсім небагато, офіціант швидко прийшов забрати замовлення. Охайний і ввічливий хлопець.

Атмосфера у закладі доволі приємна. На фоні грає не нав'язлива музика. Світло дещо приглушене, як і прийнято у пивних клубах. Наш столик був біля імітованого вікна, яке викладене "під мозаїку".



Чим більше говорили з подругою, тим частіше розмову перебивали звуки "бурчання" у шлунку. Людей у залі - не більше 12-15, а замовлення приносити не поспішають...Зрештою, десь за півгодини обід був на столі.

ЦІНА І СМАК

Деруни з куркою під сиром обійшлися у 34,99 грн, млинці з сиром і шоколадом також за 34,99, два класичні глінтвейни по 15 грн.

У порції було 5 дерунів, зверху "посипаних" грибами і незначною кількістю сиру. Я очікувала, що обіцяна курка буде у самих дерунах, проте знайшла її упереміш з грибами. До того ж, посмакувати вдалось лише 4-5 малесенькими шматочками.

Приємно, що деруни не переготували та непересолили.

Порція млинців з хрумкою скоринкою складалася з 2 штук і кульки морозива. Усе це було гарно полито шоколадом і присипано цукровою пудрою.

За обід на двох довелося викласти 129,98 гривень.

Ірина КАБАНОВА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На двох замовили - 2 глінтвейни, а деруни та млинці по одній порції...
Відповісти
Заходили сюди не один раз, кожного разу було смачно. Обслуговування хороше, офіціанти привітні.
Відповісти
Дуже дорого! Порції Дуже малі!
Відповісти
А ціни які? Говорять про обслуговування, а за два маленькі деруни і кульку морозива заплати гроші і не наїсися. Манав я ваш карабас.
Відповісти
За 129 грн. Я куплю свинини то й дійсно наїмся. А до неї насмажу дерунів з домашньої сметаною. То ж приходьте до мене, повечеряємо. А шо?
Відповісти
Зайду, нахаваюсь і в двері...
Відповісти
Запрошують туди, де мало людей . В хороший заклад не запрошують.
Відповісти
А оті миші, що намальовані в меню, то такий собі натяк, на те, що робиться на кухні?)))))))
Відповісти
Невже навчились нарешті деруни готувати, хоча на фото на ригачку схожі. Минулий раз мені з куском сирого тіста принесли! Була три рази в ньому і постійно щось сире подавали, а потім вибачались. Останній раз написала "відгук" в книзі скарг, маю надію що звернули на нього увагу.
Відповісти
об'єктивності заради - це не обід в класичному розумінні.
дівчатка, підчас робочої перерви в пошані перші страви та легесенькі, недорогі овочеві салати. кому графік дозволяє, той ще доганяється гарніром з м'ясним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні