Притрушений (У)кропом обід у барі «Максим». ЙДЕМО ПОЇМО

8
4
Притрушений (У)кропом обід у барі «Максим». ЙДЕМО ПОЇМО
Місце зустрічі студентів. Місце, де салат Цезар подають із кетчупом та пекінською капустою...

Бар «Максим» нас зустрів холодно. У прямому розумінні цього слова. Тому верхній одяг так і залишився сидіти у мене на плечах. За сусіднім столиком група старших мужчин грілася горілочкою. А на годиннику, до слова, ще й дванадцятої не було.

МЕНЮ

Коли нам принесли меню, воно благало про те, щоб його хтось витер чи помив. Шкірзамінник обкладинки - заляпаний жиром.



Наїдків і напоїв у барі чимало. Салати, гарніри, бутерброди, квашенина, макарони, печені всілякі... Словом, по-домашньому все.

Вирішила замовити салат з пафосною назвою «Клеопатра», вареники з картоплею і каву.

СЕРВІС І АТМОСФЕРА

Замовлення у нас прийняли за хвилин 10-15. Розглядаюся і бачу.. дірку у стіні. Хмм.. І стіл не завадило би відреставрувати. Хто ж його так покоцав, сміюся.



Атмосфера закладу - специфічна. Якщо не зациклюватися, а просто забігти перекусити чи покавувати з подругою - нормально.

Розчарувала хіба пластикова корзинка для приборів, яка була вже не першої свіжості і наганяла якісь совкові асоціації.



ЦІНА І СМАК

Ціни в барі - демократичні, порції - середні. Тож наїстися можна. Салат «Клеопатра» на смак виявився доволі непоганим і смачним. Усі складники свіжі. З мінусів - ну дуже вже багато олії в заправці. А ще - кріп, про наявність якого в меню чомусь не зазначили. А якби у мене була алергія на цю зелень?



Вареники принесли гарячими. У порції було 8 штук. Відразу скажу, що смак сподобався, єдине - у страві бракувало солі та й сметани - як кіт наплакав. А ще - кріп.



Не зрозуміла я цього фанатизму. Чи то фізична наближеність до Директорії, де знаходиться офіс фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», чи то календарна весна так вплинула на кухарів закладу? Невідомо. Та й, зрештою, не так і важливо...

Обід у барі обійшовся мені у 49 гривень. 12 гривень за каву, 18.50 за вареники і 18.50 за салат.



Ольга ЗЕЙЛИК




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та пані, шо ото понаписувала, певно саменька спить, бідака... Якщо хочете вишуканої обстановки і страв, йдіть в ресторан, а не в студентське кафе.
Відповісти
Цей бар там вже 100 років і він завжди був не дуже. Коли сама вчилась ще у ВДУ то ми ходили у Сальвадор. А взагалі за 50 грн краще в Соло на піццу.
Відповісти
лише найкращі та позитивні емоції пов'язані з цим кафе......прекрасні студентські роки, і зараз коли буваю в Луцьку то обов'язково заходжу, і будь ласка, справді , не прирівнюйте дорогий ресторан до простого студентського кафе, в ньму є своя атмосфера)))))))
Відповісти
Критику слід сприймати належно і виправлятись!
Відповісти
Доброго дня Олю ,хочу вам нагадати,що не так давно ,коли ви були студенткою, вам частенько подобалося відвідувати цей заклад,вам не заважало сидіти тут допізна,навіть на святі вечері і свята,не заважав укропчик в стравах,сметанки вистачало і нарікань ніколи не було. На мою думку,краще коли людина їсть свіжоприготовану їжу,ніж фаст-фуд,"користь" якого Ви самі розумієте. В кожної людини є вибір!!!!!!!!!!!
Відповісти
А що ,в студентському кафе теж така антисанітарія як у вас? Критику необхідно сприймати належно!
Відповісти
А як у Олі дома справи з кухнею? Чи знає, як відварити пельмені?
Відповісти
Олю, кріп - це корисна приправка. він сповнений вітамінів, сприяє травленню і знімає шлункові кольки. не дарма ним лікують дитячі животики)
Обов'язком алергетика є уточнення наявності подразника у страві ;)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні