Запашні млинці, які шкода було їсти: обід у «Піца Пабі». ЙДЕМО ПОЇМО

0
5
Запашні млинці, які шкода було їсти: обід у «Піца Пабі». ЙДЕМО ПОЇМО
«Йдемо поїмо»,- підбиваю свою колегу Олю. Після кількох хвилин вмовлянь таки переконую її на дегустацію комплексних обідів у «Піца пабі».



Заклад неподалік від центру в обідню пору, на диво, не дуже заповнений людьми. Зайнято всього кілька столиків. За ними - переважно молодь…

СЕРВІС ТА АТМОСФЕРА

Не встигли сісти за столик, як до нас одразу ж підбігла молода та усміхнена офіціантка. Поклала меню. Відразу ж замовляю комплексний обід. У відповідь чую: «Закінчились». На годиннику 13.30… А обідів вже немає. Ну що ж робити? Почали вибирати інші страви.



Офіціантки в цей час бігають по закладу, витирають столи та швиденько підходять до відвідувачів. «З сервісом – усе чудово», - думаю собі.

Щодо атмосфери, то я б сказала, що це - типовий паб. У ньому два зали, приблизно однакові за розміром. У них – маленькі, акуратні столики зі стільцями, обтягнутими тканиною та шкіряними диванчиками. Насправді нічого особливого…

На вікнах – сірі фіранки з цупкої тканини. У закладі доволі світло. І це не дивно, адже на стінах помітили увімкнені бра, хоча денного світла, як на мене, було б достатньо.



На стінах, як і в більшості закладів – плазмові телевізори. «Ты меня не троль, ты меня не троль» чуємо слова відомого поп-хіта. Та й уся музика, яку чули впродовж свого обіду – це «попса».

МЕНЮ

Вирішили з колегою посмакувати варениками з картоплею та сметанкою. На десерт я замовила собі млинці з маком, медом та горіхами.

Вибір страв, як для пабу, нормальний. Можна замовити піцу. Найдешевша – «Кальцоне» з шинкою, або ж куркою – вартує 50 гривень.

Найдорожча – «Піца з лососем». Обійдеться в 95 гривень. Є у меню й гарячі страви – вареники за 23 гривні, пательні вартістю від 65 до 75 гривень та ковбаски гриль за 49 гривень.

Серед гарнірів – три види картоплі: картопля фрі, картопля по-домашньому, картопля по-селянськи. Ціни коливаються від 20 до 25 гривень. До картоплі можна обрати соуси за 5 гривень.



На десерт у «Піца пабі» пропонують млинці по 25 гривень, сирники за 27 гривень та різні види бельгійських вафель по 40 гривень.

Як і в будь-якому закладі, у меню можна знайти пиво. Однак для нас з колегою такий напій не на часі. Якщо ж ви виявитесь більш ризиковими та схочете випити пивка, то знайте до 16 години: якщо візьмете два бокали, третій – отримаєте у подарунок.



ЦІНА І СМАК

На своє замовлення чекали трошки більше 15 хвилин. Вареники з картоплею зверху трішки полили маслом. Подали нам їх на великій пласкій тарілці. «Ніби розмазали», – жартую до колеги. «Як у казці Лисичка й Журавель», - каже Оля.



Вареники виявились смачними. Вміру посолені та посмачені. Я люблю солоненьке, тому завжди додаю ще спецій. Однією порцією навряд чи вдасться наїстись, тому замовити десерт було хорошою ідеєю.

Млинці з медом, маком та горіхами шкода було їсти... Шкода, бо так гарно вони лежали на тарілці. Була я б інстаблогеркою, вже б запостила фоточку в соцмережу.



Окрім гарного естетичного вигляду, млинці ще й приємно пахли… Точніше не млинці, а мед. Такий вже він запашний був. Та й на смак усе сподобалось.

Загалом за такий обід я заплатила 53 гривні: 25 за млинці, 23 за вареники та 5 гривень за сметану.



Аліна БЕКЕРУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні