У селі на Волині на ходу зламалася маршрутка

45
8
У селі на Волині на ходу зламалася маршрутка
У селі Кошів Луцького району на ходу зламалася маршрутка.

Автопригода трапилася зранку у понеділок, 19 березня. Про це Волинь24 повідомили очевидці.

Відправавшись першим рейсом із села Кошів, маршрутка зупинилася у селі Горзвин Луцького району та не змогла продовжити рух через несправність. Всіх пасажирів висадили з автобуса.

Згодом стала відома причина поломки - у машини обірвався карданний вал приводу.

Очевидці інциденту повідомляють, що людям довелося добиратися на роботу самотужки, дехто з пасажирів повернувся додому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Рексу" - 40+ років, що ви хотіли, що скаже Мирка? Здогадуюсь, на конкурс - дали одні маршрутки, а їздять інші...ми ж не в змозі все контролювати..не так? А може і не так, може скаже - цим мають займатись інші, а не я...якось так...
Відповісти
А хто був за кермом? Часом не "казяля мама"?
Відповісти
А їхав за кермом Слюз його вже давно треба гнати з того місця а то їде і находу спить хай сидить дома має пенсію а не ще маршруткою їздить !!!! Їдиш зним в маршрутці і молишся щоб заїхати в Луцьк щасливо а то не знаєш що тебе жде дорогою !!!! Скільки вже аварій він робив і ще їздить хай вже сидить дома і п'є чай !!! Дайте місце другим людям всіх грошей не візьмеш з собою!!! За передачу 10 грн бере щоб пакєта передати то позор на пенсіїї він і хай сидить дома !!!!
Відповісти
Слюз сьогодні не їздить
Відповісти
"Казяля мама"це хто?
Відповісти
Бачте тут навіть повідомлення від "СОБАК- РЕКСІВ " приймають
Відповісти
той що відправив цю інформацію має власну машину ) то якщо такий розумний маєш власну машину то їзди нею, маєш багато грошей то зроби дорогу!! )))( машину ж бити по таких дорогах шкода)) а тоді різні фото закидай ))))))) і не потрібно ганити шоферів ))) хочуть передавати передачі то хай взагалі платять повну вартість ) сам алкаш на все сило той "РЕКС" - а щей обзиває шоферів ( на себе в зеркало подивись )
Відповісти
То ж певно що повну плату за передачу,пакет ціле сидіння займає,бо шофер хоче на пляжчину або на сигарети заробити!до чого ви котитесь!Зарз всі Слюзи будуть село гризти,бо ж Слюза зачіпають)
Відповісти
Потрібно тех.огляд проходити щоранку як мінімум! Це просто байдужість хазяїна, який тільки чекає бабло
Відповісти
На мою думку правильно зробили що оприлюднили цю інформацію, щоб люди знали чого очікувати від поїздки у це село! Надіюсь там не було маленьких діток, бо повертаючись пішки назад у такий холод - неможливо!!!
Відповісти
А як там смирдить і як грязно!!!!! Це напевно єдина маршрутка на всю Волинську область така засрана!!!! Люди робіть щось!!! Не лишайте цього так!!! Я хоч рідко їжджу, но в мене серце за вас болить, а є люди що щодня на роботу їздять я вам щиро співчуваю!
Відповісти
Альона,хватить захищати тата,вчора всі чули в маршрутці як ти сварилась,таке відчуття що ти хазяйка маршрута,і тобі не подобається що люди в ній їздять,ти так само як і всі пасажир!В селі ніхто за тебе хороше слово не скаже,бо ти в скоізь мусиш носа всадити і до всіх!Трохі присядь
Відповісти
В цьому винен власник маршруту, звичайно ,шофер за свої кошти не буде ремонтувати її.Чому ніхто не звинувачує перевізника?

Відповісти
Дорогі мої відписувати в інтернеті, хочу Вам написати, що кожен подивіться на себе хто є хто. Я вже не молоденький чоловік, але мені дуже прикро, що такі молоді жіночки їдуть в цьому маршуті випивші і стає їм не добре і вони гадять і після себе не приберуть, у тій машині, а це все повинен зробити водій, після них всю ту блювоту прибирати. Чим перше писати то треба бути ідеалом для себе. Їдучи маршуткою до своїх батьків у село, то я їду зрадістю у тій маршутці, бо там такі привітні водії, приємно поговоріть, підкажуть людям, де їм виходити на якій зупинці. А в теперішній час наші люди дуже озлоблені таким життям, не можна почути доброго слова від них одне ругання, і гидоту. Той що пише всі образи на водіїв і перевізника, вони не задумаються про себе хто вони є насправді. Любий перевізник хотів щоб була дорога в першу чергу у належному стані, а не такі дороги які є на цьому проміжку із села Садів до села Кошів, про дороги ніхто не пише що дороги жах.
Відповісти
Шофер бере зарплату,і повинен доглядати за своєю машиною,помити хоч деколи,а на рахунок п'яних жіночок,хай би шофер заставив прибрати,якщо не взмозі жіночки попросити шофера і вийти зробити своє діло на дворв,більше не захотіли б їздити на підпитку
Відповісти
Люди, ви геть здуріли? Анонімно писати і ганити людей всі герої! Дякуйте, що хоча б така маршрутка їздить у село ще й по такій дорозі! Звертайтесь до перевізника в першу чергу зі своїми докорами. Не хочете їздити - не їдьте. Вас ніхто не заставляє!
Відповісти
Дороги, це окрема тема! Дійсно, от який адекватний перевізник пустить свої машини на ті ями?! Міняй, не міняй перевізника, а дороги кращими не стануть. В цій ситуації, як на мене, в першу чергу потрібно підняти питання ремонтування доріг. Будуть дороги, тоді все налагодиться.
Відповісти
Пишу вже в котрий раз. Мабуть, не хочуть публікувати мої коментарі. Та нехай! Для того, щоб щось робити потрібно щось розпочати. Потрібно, в першу чергу, розпочинати з себе! Ідемо ж в Європу! Думаю, нас почують, якщо ми будемо щось робити публічно, а не анонімно у соцмережі! Зате маршрутка Луцьк-Кошів тепер має величезний піар, і не лише маршрутка, а й водій!
Відповісти
Антиреклама це, як не як, теж реклама!
От мені цікаво, до цього часу всі мовчали, стільки років, все добре було, і перевізник влаштовував, і водії?! Виходячи з коментарів можна зробити лише один висновок, хтось мітить на місце водія!!!
Величезна помилка наших водіїв у тому, що стають людям на кожному кроці, хто де попросить. Не повинно так бути, зупинка є зупинка. Всеодно, скільки людям краще не роби, будуть казати що ти поганий.
Село у нас гарне, от ще б "люди" були Людьми, а не всі "гнилі", в очі говорять одне, а позаочі тільки заздрість, на жаль, хоча, по великому рахунку там і заздрити нема чому.
Люди, давайте будемо Людьми!!!
Відповісти
Прочитавши всі коменти можна зробити висновок, що 50% проти водія а 50% взагалі проти рейсу. Від водія дуже багато залежить і чистота в автобусі, і приємне спілкування з людьми,і поремонтовані седіння(а не прив'язані шнурком), чохли випрати хоч раз на рік і так далі(можна багато написати недоліків). Але ми самі робимо той бардак в автобусі.І дороги звичайно в нас не супер. А щоб звернутися до перевізника то в автобусі немає ніякої інформації про нього.
Відповісти
Люди добрі, схаменіться!! Ніхто ж не хоче звільнити водіїв чи того самого перевізника! Нащо робити такий конфлікт! Мова іде про небезпеку людей! А не дай Боже, щось трапиться, так як ламаються та маршрутка, то тоді і водій постраждає і пасажири і перевізнику буде не переливки! Звичайно і дороги наші в жахливому стані і від них багато залежить, але ж Коритниця їздить, 191 їздить і не чути від них таких поломок як від нашої маршрутки, та й і по тій самій поганій дорозі їздять! Односільчани будьте розумними і не байдужими і не сприймайте це як" палку в колеса!" Буде краща маршрутка то й і водіям легше буде!!!!
Відповісти
Підтримую! Я теж тільки "за", щоб маршрутка була інша і справна, дійсно, тоді і водіям легше буде, не будуть переживати, що щось, не дай Бог, погане трапиться.
А скажіть чесно, от хто б з вас пустив на ті дороги СВІЙ новий, наприклад, автомобіль (якби був вибір, ями, чи поремонтована дорога)? Мені шкода було б, чесно!
В першу чергу нам всім треба підняти питання доріг, бо скільки горя із-за них може трапитися.
Відповісти
Може, як буде ОТГ і новий селищний голова то і дороги нам зроблять!
Відповісти
Будемо на це сподіватися! Дуже хочеться вірити, що голова, який прийде, буде працювати на благо громади.
Відповісти
Мало віриться в те, що наше село буде небайдуже новому "меру". Але надія помирає останньою! Головне щоб вибрали достойного кандитата на цю посаду. Тоді, може, і дорогу полагодять і про село наше згадають, адже "Садів - частинка України! ". Потрібно вірити в краще майбутнє нашого села, а не ганити його, починаючи з маршрутки і водія!
Відповісти
Згідний! Але не за кандидата, який дасть 5р€ і людина повірить у майбутнє своє і свого села! А таких в селі достатньо "не маючих своєї думки", а лише прожити "СЬОГОДНІ"!
Відповісти
Які там, до речі, кандидати?
Відповісти
Ну, то давайте далі про кандидатів будемо писати.Треба ж десь усім поспілкуватися.
Відповісти
Взагалі-то писали про маршрутку. До чого тут кандидати?
Відповісти
А я рахую,що і водія такого як Слюз пора замінити,тому що,корову збив,в хату заїхав,а в маршрутці малі діти їздять,і це ще добре що добре кінчилось!
Відповісти
Все ж таки, ще раз переконуюся, що тут мітять на місце водія!!! Заговорили про кандидатів, уже комусь це мішає...
А мені водії подобаються, особисто я проти них нічого не маю!
Відповісти
Водії всі хороші .І Коля і Слюз і Юра.Зупиняться де треба, і почекають коли не встигаєш. До них претензій ніяких. Можливо нашим людям не треба так годити? Стоять пару кроків від зупинки і кожному треба зупинитись.
Відповісти
Люди,ви їздите частіше ніж я,ви чуєте що в маршрітці доробляє Альона,Оля Слюз,постійно з кимось сваряться,ну це ж не вони хазяї тої маршрутки,обманом підписи Оля збирала в автобусі,казала що для того щоб зробили дорогу а насправді щоб Вітя остався шофером,чому так і не сказати людям,а ні,краще обманути людей,бо за шоферство навряд чи хтось підписав би!Чого вскрізь лізти???
Відповісти
Та маршутка сьогодні знов зламалася
Відповісти
Людино добра, а до чого вже тут шоферство??? Мова йшла про ПЕРЕВІЗНИКА!!! Давайте не будемо збирати тут пліток!
За водіїв ніхто ніяких підписів не збирав! Взагалі, тема "водіїв" не стосувалася і не стосується!
Відповісти
Пліток ніхто не збирає!А те що збирала Слюзиха підписи на дорогу,таке було,а оказалось що підписи збирала на шоферство!не тільки про перевізника треба говорити,а і про шоферів,за кермом хто їде,шофер чи перевізник???від кого залежить наша безпека коли ми сіли в автобус?хто її ладить?так що не потрібно казати,що шофері шикарні,бо стали вам там,де захотілось!є зупинки,можна і пройтись!ато скоро по домах захочете щоб розвозили!!!!!!
Відповісти
"Вот и я", звертаюся до вас! Ви ніколи не були на місці водія (мова не йде про приватний транспорт), раз так пишете! Не думайте, що бути водієм це так легко, легко - це тільки на перший погляд!
Далі коментую:
Ремонтувати машини водії не зобов'язані, так як це повинні робити спеціалісти у цій сфері, проте наші водії стараються самотужки,своїми зусиллями полагодити машину, щоб наші односельчани мали змогу добратися туди, куди запланували!
Я впевнено можу сказати, полагодять дороги, тільки після того все налагодиться! Ні одна свідома людина не дасть на наші дороги нормальний транспорт, просто усвідомте це. Мені здається що ще трішки і перевізник сам відмовиться від нашого маршруту! Тільки ви не думайте, що інші перевізники будуть "стояти в черзі", щоб пустити свій транспорт на наш шлях! Буде так, що взагалі залишимося без громадського транспорту, от тоді буде добре всім!
Відповісти
Мова йшла лише про ремонт дороги, ні слова про перевізника чи шофера. Як можна так брехати? Але буде урок на майбутнє.
Відповісти
Невідомий!Так що,було таке що підписи збирали на рахунок шофера?а то тут деякі особи,пишуть,що я наклеп наводжу!!!!Свідомість!чому,191,коритниця,можуть нормально їздити по тому ж самому маршруту що і наша 188,і в них все добре,а в нашій постійні поломки?якщо,навіть і поламався автобус,то на маршрут пускають інший автобус і нема проблем з проїздом,а 188 як поламалась,то рейсу нема,бо нема чим замінити,а ви люди собі як хочте так і добирайтесь!От Слюзиха так все рішає,хай би і цю проблему рішила!
Відповісти
Дорогі вельме шановне панство!! Прочитавши всі коментарі, можна зробити такі висновки. Що маршутка 188 ледве їздить, кожного дня майже ламається а перевізнику на це однаково. Чи шофер возить людей в нормальних умовах чи жахливих. Але на це повинний перевізник слідкувати в яких умовах людей возить і контролювати кожний крок шофера. Скільки я цій маршутці переїздив, но не було такого дня що маршутка хоч б раз була в нормальних умовах, щоб все було чисто, нормальний звук в маршутці був. Кожного дня шофери в кінці робочого дня лагодять маршутку і ніяк не можуть її полагодити. Так хочеть щоб нашому селі Садів було все прекрасно. А нарахунок шофера пана Слюза, він реально за рулем спить, скільки аварій зробив але він всерівно продовжує їздити. Я не хочу нікого обідити, все в собі тримати не хватає сил. Є молоді люди які є досвічені в можуть їздити. Є що на дороги все спихають. Так, дороги і нас в жахливому стані, що їздити по них не можливо, але за це повина держава за це турбуватися. Але як маршут 191, 190, коритниця їздять не ламаються в як поламаєттся маршутка то вони впускають другу на заміну. Маршуткі всередині чисті, двері не відвалюються і їх ніхто не тримає як це в нашій маршутці 188 часто буває нажаль . Бо перевізники цих машутках турбуються і щоб люди їздили в нормальних умовах. А перевізник маршуту 188 навіть не намагається це зробити до бо йому нас наплювати. Чи люди їздити в безпеці чи ні. А пані Ольга Слюз та Альона не повина себе вважати що вона все зробить, чи вважати себе що я перевізник, що хочу те робити буду. Це неправильно з її боку, але якщо хоч щось в селі зробити то зроби але нажаль в це я не бачу тільки необдумаючі слова на вітер викадають ..на практиці хочу звернутися до перевізнику щоб впустив нормальну маршутку, щоб наші люди почувалися в комфорті та не відчували ніякої небезпеки.. а до шоферів маршутки 188 хочу звернутися щоб слідкували за чистоту маршутка щоб сидіння були полагодження і капали на мозги перевізнику що треба те полагодити а якщо не полагодитн я не буду возити людей не полагоденій маршутці говорити говорити йому може і до нього це дойде.адже це їхній обов'язок..бажаю успіхів у роботі!!! І любіть свою роботу!!!
Відповісти
Але ще забувася написати , як їздив пан Коля це дуже хороший шофер він цю маршутку ночами не спав він її лагодив і була і середині чиста була. На жаль що ви пішли з нашої маршутка але ви були дуже хороший відповідаальний шофер,і ви свою роботу любили на відмінну від пана Слюза . Але також вас можна зрозуміти лагодити кожного дня і ночами не спати це надоїдає . Але ви її завжди лагодили. хай я вам щастить на іншій роботи.
Відповісти
Дуже цікаво "політолог" пише! Якщо ви такий великий вболівальник за наше село, то чому ВИ на ділі нічого не робите, тільки "кидаєте" тут слова?
Ви людям в очі кажіть те, що пишете, тим самим водіям в очі скажіть, вкажіть на їхні помилки, якщо вони є, а не тут своє невдоволення показуєте!
Ремонтував цю маршрутку не тільки пан Коля, а й інші водії. Пан Слюз доклав набагато більше зусиль, старається постійно.
Особисто я їжджу 188 часто, от чому тоді коли їду я, пан Слюз не спить? А коли їдете ви, "політолог", він спить?? Збіг?? Ні, не думаю, скоріше наклеп!
Залишайтеся Людьми! Не збирайте пліток в соціальних мережах! Поговоріть один з одним спокійно,відкрито, не влаштовуючи балагану!
Відповісти
Якщо ви скажете щось пану Слюзу,то завтра або ж сьогодні,до вас прийде Оля,Альона і зроблять вам таке,що все село і навколишні села будуть чути їх,а слова вставити не встигнеш,так що не говоріть,якщо ви їх погано знаєте,це не ті люди для яких можна щось пояснити чи сказати!
Відповісти
Вони такі самі як і всі! Не знаю наскільки добре ви їх знаєте, може краще ніж я, але це не привід писати всякий бруд! Думаю кожен із нас, якщо будуть лити бруд на членів нашої сім'ї, повинен захистити, заступитися, нічого тут дивного немає. Чи ви, якщо будуть наводити наклеп на вашу родину, станете осторонь і будете мовчати?
А взагалі, мова йде про перевізника, то ж не переходьте на особистості! Маєте що сказати - кажіть відкрито тим, до кого у вас претензії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні