У Львові шукали двійників Кобзаря

0
0
У Львові шукали двійників Кобзаря
У Львові з нагоди 204-ї річниці із дня народження Тараса Шевченка відбувся конкурс його двійників. Взяти участь у конкурсі мали змогу усі, хто відчуває візуальну схожість із Шевченком.

Загалом свої сили спробували 18 претендентів. Продемонструвати свою подібність на великого поета, а також продекламувати його вірші зібралися чоловіки з різних куточків Львівщини та з Києва.

Перемогу у конкурсі двійників здобув 65-річний Василь Мельник. Друге місце посів Андрій Гамар, який прийшов на конкурс у кожусі та зі старим збірником "Козбаря". Третє місце дісталось Тарасу Зілінському, який здивував усіх довгими вусами. Переможцю дістався сертифікат на відпочинок в Карпатах.



"Я родом з Івано-Франківщини, живу у Львові. За фахом інженер-електрик. Шевченком мене називають з дитинства, я навіть пробував писати вірші, співаю у хорі. Перехожі на вулиці часто кажуть "О, Шевченко йде", але я цим не зазнаюся. Друзі не раз мені пропонували спробувати себе в акторській ролі. Сьогодні не очікував що переможу. Для мене велика радість, прийшов сюди лише заспівати з хором "Заповіт", про конкурс і не чув", - розповів Василь Мельник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні