У Луцьку немає хорошого місця для Старого ринку, - підприємець

6
4
У Луцьку немає хорошого місця для Старого ринку, - підприємець
Луцький підприємець Тетяна Біскуп каже, що у місті немає економічно вигідного місця, куди можна було б перенести Центральний ринок.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час публічної консультації щодо розташування Старого ринку, організованої ГО «Центр UA».

Жінка каже, що підприємці не вірять ні облспоживспілці, ні орендарям, бо вони на мають чіткої позиції щодо долі Старого ринку.

«Підприємці мають надію, що міська рада сформує якісний, економічно обґрунтований та вигідний проект того, яким мусить бути ринок. Звісно, зміни потрібні, але вони мусять бути поетапними, прорахованими», - коментує підприємець.

Тетяна Біскуп каже, якщо міська рада знайде привабливе для торгівлі місце – підприємці швидко переїдуть.

«Кажуть, що на ЛПЗ і оренда низька, і парковка є, і доїзд доступний, але чомусь ніхто з Центрального ринку туди не пішов торгувати. Якщо у нас заберуть ринок – нехай побудують і покажуть нам, яким і в якому місці він мусить бути», - каже підприємець.

Вона додає, що альтернативи місцю, на якому зараз розташований Старий ринок, у Луцьку немає.

«Таких умов запропонувати ніхто не зможе в найближчі 4-5 років», - запевняє Тетяна Біскуп.

Нагадаємо, заступник Олександр Рачков заявив, що Старий ринок потрібно перенести.

Натомість керівник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов вважає, що ринок хочуть перенести, тому що «хтось зазіхає на землю».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
варіант є. потрібно засипати частину парку, яка знаходиться між діючим ринком (так званою кліткою) і парком розваг . на тому місці побудувати сучасний корпус ринку. частину підприємців переселити в той корпус, на звільненому місці побудувати ще один корпус і т.д.
Відповісти
20 років тому підприємці на чолі з облспоживспілкою самочинно, без відповідного дозволу та проекту, влаштували стихійний ринок на колишній стоянці автотранспорту зі сторони центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Тепер поблизу історико-культурного заповідника ми маємо симбіоз антисанітарії та нагромадження металоконструкцій. Це є доказом, що підприємці разом з облспоживспілкою не спроможні і не хочуть утримувати в належному стані центральну частину міста. На жаль, в Луцьку відсутня вільна територія для перенесення ринку.
Відповісти
Під маневичі в болотний ліс їх вивезти і хлам заберется і робочі місця не втратять а потім тиди потянется луцьк і буде там ньюлуцьк барижний
Відповісти
Спикулянтів з гуманітаркою виселити однозначно. Перекупники. Розберуть в перший день все нормальне в гуманітарних магазинах і завалять ним всю площу, лобавляючи до товару ще нулік. Є дуже багато магазинів з гуманітаркою, то на ринку не повинно бути гуманітарки, треба площу перед замком звільнити. Однозначно!
Відповісти
А якого вигідного місця ви шукаєте? Підприємці з ринку зробили гадюшник. Перенести на гпз і туди поїдуть люди за покупками. Може...
Відповісти
Гуманітарку розігнати однозначно!!! В Луцьку є комфортні магазини з гуманітаркою. Люди задоволені. А на базарі спикулянтів перепродують
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні