«Старий ринок треба перенести, інших варіантів нема», - зам мера

17
0
«Старий ринок треба перенести, інших варіантів нема», - зам мера
Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков заявив, що Старий ринок потрібно перенести з центру Луцька.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час публічної консультації щодо розташування Старого ринку.

Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков каже, що є лише один варіант вирішення проблеми Центрального ринку. Йдеться про його перенесення в інше місце.

«Нині стоїть питання про обрання іншої території для перенесення ринку. І хочу зазначити, що це питання було озвучене депутатським корпусом. Робоча група має підготувати можливі варіанти для перенесення Центрального ринку з історичної частини міста, а підприємці мають підшукати місця для їх подальшої діяльності», - каже Олександр Рачков.

Нагадаємо, керівник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов вважає, що ринок хочуть перенести, тому що «хтось зазіхає на землю».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І куди той ринок переносити,а як стосовно підстанції,вона теж не доповнює вигляд Старого замку...?!
Відповісти
А може краще перенести купку продажних депутатів, а мене залиште успокої. Лучани,захистіть мене!!!
Відповісти
пригає от щастя..перенести то передати рабів від горгута пахолкам..хто за пахолками реально стоїть..ківерци апають..
Відповісти
Скоріше винесуть тих продажних шкур з мерії,ринок уцентрі залишиться
Відповісти
рачкова і К з люцького МВК підприємці поставлять у відповідну позу
Відповісти
РАЧКОВ ІВАХІВСЬКИЙ ТИ ДОГОВОРИСЯ ІЗ ПЕРЕНЕСЕННЯМ СТАРОГО РИНКУ.ПІДПРИЄМЦІ РИНКУ ГОТУЮТЬ МІТИНГ ПЕРЕД МЕРІЄЮ І ПРИ ПОТРЕБІ ПОЇДУТЬ НА КИЇВ.ХВАТИТЬ ЛЕРЕБАНИТИ ЗЕМЛЮ В МІСТІ ДЛЯ ПАЛИЦВ І УКРОПУ.ГАНЬБА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
До чого тут Київ.Підприємці хай пікетують мерію,яка то все розбурхує.Будете мовчати- перенесуть на виселки.
Відповісти
Нема смислу переносити ринок,хоча його й не перенесуть,надто великі суми там баригі ворочають,та й бандюгани це і є ті баригі,в 90-певно багато хто з тих ринкозаробітчат платили мзду братві,кажуть заращ таксамо отстьогівають як і раніше...
Відповісти
призрак дівіностих..ти в ті дівіності так же в тубзіку з спідінфо отсидів..
Відповісти
Переносити! Однозначно! А то барижатник в центрі міста ! Підприємці як свині після себе загадили усе навкруги !! А Дельов так "очко " рве бо з бариг "долю " має !!! Знаю його ще по школі там чм**ніком ходив а тут цубе стало !!




Відповісти
Цілком підтримую Олександра Рачкова , оскільки за 27 років незалежності України облспоживспілка разом з підприємцями продемонстрували, що неспроможні і не мають бажання утримувати в належному стані центральну частину міста. Треба зрозуміти, що Луцьк є обласним центром Волинської губернії, тому лозунг "Нас багато, нас не подолати"- є недоречним.
Відповісти
в Україні нема губерній. а утримання території є обовязком комунальних служб
Відповісти
Це думка не архітектора, а задрипаного обивателя. Де гарантія, що на новому місці буде чистота і порядок? Старий ринок - це не лише зручності для значної частини лучан і мешканців області, це ще й історія міста. Справа не в тому переносити чи ні, справа в спроможності мерії забезпечити порядок. Є хороші приклади вдалої реконструкції старих ринків в інших обласних центрах.центрах.
Відповісти
Перенести ринок однозначно. Тут як цигани поселилися,особливо гуманітарка тут не до чого, в Луцьку є багато магазинів з гуманітаркою. Однозначно ринок перенести.
Відповісти
Маєте перенести, то перенесіть і все. Скільки можна говорити одне і те ж. Сасрали площу, самі вині.
Відповісти
ПЕРЕНЕСТИ НА ЕЛЕКТРОАПАРАТНИЙ ЗАВОД
Відповісти
Рачков мислить, як доросла з сивиною дитина. На Старому ринку нараховується понад 2000 робочих місць. Плюс члени сімей цих підприємців-спекулянтів. Всі вони живуть за рахунок цього, так званого базару-помийної ями (інакше його не назвеш - це ганьба міста). Якщо б Рачков, який робить таку сміливу, але зовсім безглузду заяву, зачепив цей вулик, то біди не обібрався б до кінця свого життя. Рачков, треба щось збудувати, щось в житті зробити, хоч би палець об палець вдарити, а ти навряд чи собаці будку збудував. А не викинути людей за межу міста, щоб вони і там свої власні нужники будували. А тоді вже можна вести мову про якесь перенесення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні