«Хтось зазіхає на землю», - Ігор Дильов про Старий ринок

12
9
«Хтось зазіхає на землю», - Ігор Дильов про Старий ринок
Керівник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов вболіває за модернізацію Старого ринку, бо підстав для його перенесення в район ЛПЗ він не бачить.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час публічної консультації щодо розташування Старого ринку в історичній частині міста.

Ігор Дильов вважає, що ринок можна привести до ладу та облаштувати місцями для паркування автомобілів.

Він зазначає, що Луцька міська рада хоче перенести ринок через те, що «хтось зазіхає на землю». «Зараз існує боротьба за земельну ділянку, а не за про покращення туризму. Є мова про хорошу земельну ділянку, є зазіхання на великий клап землі. Тим більше з огляду на те, що робиться в міській раді за землю», - каже Дильов.

Луцький підприємець Тетяна Біскуп також розповіла, що нещодавно вона провела соціологічне дослідження, в рамках якого понад три тисячі лучан висловилися на тему перенесення Старого ринку.

«Вони написали свої прізвища, імена і заявили про те, що ринок у Старому місті потрібен. Нехай є претензії до облспоживспілки, є претензії до орендарів, але ці проблеми можна вирішити без перенесення», - наголосила Тетяна Біскуп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той ринок вже не раз "модернізували", але той безлад є і буде,тому що ринок це і є торговий хаос,і тут без корінних змін щось покращити нереально.А від будь-яких змін завжди є незадоволені
Відповісти
Я проти перенесення,а порядок навести великого розуму не потрібно,дайте людям нормальний термін оренди і поставте вимоги щодо облаштування території ,таке рішення задовольнить і лучан і підприємців,а нападки на землю у місті нехай розслідує прокуратура таінші органи.
Відповісти
Ви збудуйте новий з усіма інфраструктурами та Wi-Fi і запропонуйте щоб туди усі побігли. Це і буде Соломонове рішення жиди майте розум.
Відповісти
Вибачте, ви зочете ту клоаку модернізувати, ви що городите. Там людей модернізувати треба а не ринок. Останній похід туди, це просто жах. Бруд, сміття, табір циган, все облуплене, обшарпане,голуби сідають на товар ,в одному ларьку, на макарони на крупи. Після зауваження та кобила, "каже щось неподобається". Що ви там модернізувати зібрались, ту клоаку . Це не можна вибачте ща 25 років робоче місце привести в належний стан. Цю пародію треба знищити і забути раз і назавжди
Відповісти
Влада дебілів та даунів коли ви заберете буди базарні з автостоянки???? Про що ви мелете 3 роки, розумію це повний тупік для вас, звільнити землю і нічого не перепродати так званому інвесторові. Сволота. Що може такак влада зробити якщо вона не спроможна звільнити автостоянку. Запамятайте усі ци рила свинячі і ніколи не допусайте їх довлади. Йолопи подивіться на Бесарабський ринок в центрі Києва.
Відповісти
клоака це міська влада і другий базар
Відповісти
Ніяка модернізація не врятує сітуацію. Тільки перенос, альтернативи немає. А Дильов має там 6 контейнерів, тому він за себе вболіває, а не за модернізацію і не хоче переносу ринку.
Відповісти
І мені не потрібні ресторани ,,в кожному будинку,,А на порушення правил торгівлі відповні служби не реагують спеціально ,так і сворюється негативний імідж.Впорядкуйте торгівллю на Замковій та Глушець і картинка поміняється радикально.
Відповісти
Зробіть його гарним і чистим,була в Чехії в кожномі місті в центрі ринок,а в нас Палиця буде кругом?
Відповісти
запах молочного павільйону і де курятина продається... незабутні ! правда?
за стільки десятиліть не довели до ладу, то і довгострокова оренда не допоможе
знести ? - не знаю..., але щось з ним робити треба і то терміново

Відповісти
Заспокойтеся ми країна третьго світу. Сморід, безробіття, олігархи, кримінал....
Відповісти
На "Завокзальному ринку" реконструкція зроблена за гроші підприємців.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні