--> Twitter платить своїм працівникам за читання приватних переписок користувачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Twitter платить своїм працівникам за читання приватних переписок користувачів

0
4
Twitter платить своїм працівникам за читання приватних переписок користувачів
Представники компанії Twitter платять преміальні своїм співробітникам, які читають приватну переписку користувачів мікроблогу.

Про це повідомляє facenews.ua з посиланням на інформацію Project Veritas.

У компанії є частина спеціальних кодів доступу до особистих повідомленнями користувачів. Над прочитанням всього цього працюють близько 300-400 співробітників, які щомісяця отримують грошову винагороду за перегляд повідомлень.

Видалення листування ніяк не допомагає, адже воно вже зберігається на сервері. Про це на приховану камеру розповіла фахівець Twitter з питань мережевої безпеки компанії Клей Хейнс.

Метою даного стеження є створення профілю користувача для майбутніх рекламодавців. Project Veritas вже не вперше звертає увагу на цей не зовсім легальний метод управління.

Зокрема, вони розповіли про так званий «тіньовий бан». Це новий метод цензурування, який робить акаунт «неугодним» для Twitter і невидимим для всіх, крім самого автора.

Керівництво Twitter поки не дало коментарів з цього приводу. Незабаром очікується прес-конференція, на якій і будуть дані вичерпні відповіді на всі питання, що цікавлять громадськість.
Теги: twitter, скандал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні