На заході України хлопця примусово забрали в ТЦК і вивезли до кордону: реакція військових

3
На заході України хлопця примусово забрали в ТЦК і вивезли до кордону: реакція військових
У Закарпатському ТЦК та СП відреагували на відео, яке поширили в мережі з інформацією про нібито викрадення львів'янина. Військкоми спростували це і заявили, що хотіли лише уточнити його дані.

Про це повідомили на сторінці Закарпатського обласного ТЦК та СП.

Реакція ТЦК
"Мережею інтернет поширюється відео, на якому жінка розповідає про нібито неправомірні дії представників одного з районних територіальних центрів Закарпаття щодо її приятеля. Офіційно повідомляємо, що дану особу було доставлено представниками Державної прикордонної служби України до ТЦК та СП, де перевірили його військово-облікові данні та виписали повістку за місцем реєстрації", - йдеться у повідомленні.

У ТЦК також закликали військовозобов’язаних не нехтувати своїми обов’язками, вчасно уточнювати дані і носити з собою військово-облікові документи.

Що відомо про скандал
Раніше у мережі оприлюднили відео, на якому дівчина зі Львова заявила, що її хлопця силоміць відвезли до Мукачівського ТЦК і утримували там. При цьому, повістку його не вручали.

Через якийсь час, за її словами, хлопця відвезли до кордону зі Словаччиною, де його затримали прикордонники. Зараз його обвинувачують у незаконній спробі незаконного перетину кордону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Команда ЗЕ КОМАНДА створила ПОЛІЦЕЙСЬКУ ДЕРЖАВУ ТА тепер добавила ТЦК Гнидники Грабують військових та наживаються на Закупівлях продуктів харчування та амуніції для Військових просто УЖАСНО 78 Відсотків Громадян України напряму звинувачують Зеленського в корупціі та всю його Команду Світова Спільнота обмежує фінансування потреб України треба робити висновки про свавілля влади та Гнати Тих ЗЕ Гнидників!
Відповісти
Команда ЗЕ КОМАНДА створила ПОЛІЦЕЙСЬКУ ДЕРЖАВУ ТА тепер добавила ТЦК Гнидники Грабують військових та наживаються на Закупівлях продуктів харчування та амуніції для Військових просто УЖАСНО 78 Відсотків Громадян України напряму Звинувачують Зеленського в корупціі та всю його Команду Світова Спільнота обмежує фінансування потреб України треба робити висновки про свавілля влади та Гнати Тих ЗЕ Гнидників!
Відповісти
П..здять собаки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні