--> Луцький домобудівельний комбінат нагородить переможців конкурсу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький домобудівельний комбінат нагородить переможців конкурсу

0
4
Луцький домобудівельний комбінат нагородить переможців конкурсу
16 грудня об 11.00 год. у ТЦ «ПортCity» (3 поверх, куточок Art-простір) відбудеться нагородження фіналістів конкурсу малюнка «Різдвяне диво» від Луцького домобудівельного комбінату.

Місяць тому компанія оголосила про конкурс дитячих малюнків до Дня Святого Миколая. Своїми роботами юні художники просто закидали офіс, колектив ЛДБК був вражений активністю дітей.

«Дуже тяжко було обрати кращих, адже прекрасні малюнки, різнобічне бачення, таланту нашим діткам не бракує», - ділиться враженнями начальник інвестиційного відділу «Луцького домобудівельного комбінату» Ірина Кушпель.

Трьох лідерів обирали по кількості лайків на офіційній сторінці компанії у Фейсбуці, ще трьох переможців визначили самі ж працівники. Усіх чекають на нагородження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні