--> У Луцьку - новий будівельний тренд* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку - новий будівельний тренд*

0
0
У Луцьку - новий будівельний тренд*
У світі все більшої популярності набуває тренд різнокольорових фасадів, будинки при цьому набувають сучасного яскравого вигляду, що у свою чергу підкреслює їх унікальність та неповторність.

Першими, хто започаткував цей тренд, були європейські держави.

У шведському місті Гетеборг один із найбільш густонаселених сучасних кварталів виглядає, як комплекс будинків із кольоровими фасадами цегляно-багряних кольорів. Різні відтінки у них поєднуються та накладаються один на одного квадратами.

У самому центрі Праги, столиці Чехії, сучасний мікрорайон «Бритска четверть» теж насичує пейзаж кольорами. Оранжевий та охровий поєднуються із двома відтінками сірого, що нейтралізують яскравість і разом утворюють сучасний екстер’єр.




В тренді кольористики житлового будівництва є нейтральні сірий та білий кольори. Та, щоб зробити кожен житловий комплекс індивідуальним, до базових відтінків додають ще один-два яскравих кольори.

Хочемо відзначити, що Україна не є винятком, і одним з прикладів є наше місто Луцьк, що також не поступається в удосконаленні зовнішнього вигляду багатоповерхівок європейським трендам.

Яскравим прикладом цього є ЖК «Caramel Residence» від будівельної компанії «ЛДБК», що зводиться на розі вулиць Конякіна-Гордіюк. Цей мікрорайон вже не виглядає сірим та буденним – потрохи він стає все яскравішим та охайнішим. Наразі зведена лише перша черга першого будинку, а квартал вже виглядає по-новому.



«Так хочеться збудувати таку собі «багатоповерхівку настрою», яка буде іміджем, певною асоціацією не тільки мікрорайону, але й міста в цілому. Тому було прийняте рішення робити фасади у різній кольоровій гамі: по-перше, для того, щоб будинки відрізнялися один від одного, а по друге, щоб вирізнялися серед усього навколишнього пейзажу», - розповідає директор проектної організації ТОВ «Техноком» Ігор Осадчий.

Будівельна компанія ЛДБК, таким чином, прагне, щоб їх клієнт, окрім комфорту, відчував затишок та позитив у своїй оселі, щоб настрій був завжди піднесеним та яскравим. І найголовніше – щоб у людини завжди було відчуття належності до цього ЖК, щоб завжди хотілося знову і знову повертатися у свій дім, у свій житловий простір.

Перша черга будівництва багатоповерхівки вже майже готова до здачі. Вона – біло-сіро-малинова. Білий колір надає будинку вигляд титана: сильного та міцного, натомість рожевий додає контрасту цій непохитності, робить фасад більш яскравішим та виділяє його на фоні інших багатоповерхівок. Сірий колір слугує проміжною ланкою між двома кольорами та вдало поєднує їх.

Решта багатоповерхівок житлового комплексу ще на стадії очікування, проте, якщо зайти на офіційний сайт забудовника, то можна побачити як виглядатиме комплекс на стадії повної готовності, який безперечно надасть луцьким краєвидам веселого та піднесеного настрою.



Будівельна компанія ЛДБК намагається постійно відслідковувати європейські тенденції будівництва, удосконалювати техніку та технологію зведення багатоповерхівок, а також внутрішнє оснащення квартир, - що й підтверджує новий проект компанії «Caramel Residence».

ЖК «Caramel Residence» - унікальне поєднання розвиненої інфраструктури міста, власної інфраструктури комплексу та інфраструктури парку, площею 8 га. Саме це, дає можливість задовольнити побажання найвибагливіших клієнтів. А кольорові рішення фасадів лише примножать унікальність даного житлового проекту.

Ви ще не бачили дизайн наших під’їздів зсередини? – тоді запрошуємо Вас на екскурсію на будівництво!

Контакти відділу продажу: м. Луцьк вул. В.Чорновола, 24

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні