--> Туалет на кухні та гори мотлоху: як живе луцька сім'я | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Туалет на кухні та гори мотлоху: як живе луцька сім'я

18
8
Туалет на кухні та гори мотлоху: як живе луцька сім'я
Луцька сім'я живе у квартирі, де гори мотлоху, повний безлад, туалет на кухні, пральна машина - біля кухонної раковини.

Світлинами з такої домівки поділилась Віка Флоринська на сторінці "Наш Луцьк" у Фейсбуці.

"Ось так живе бабуся по вулиці Данила Галицького. Бабуся проживає з сином та невісткою. У пари троє діток які живуть у такому безладі", - пише вона.

За словами Флоринської, сім'я - віруючі люди, ходять до кірхи по неділях. На роботі у чоловіка хороша репутація, а дружина - у декреті.

"В голові не вкладається як у нормальних людей в наш час може таке коїтися у домі. Можливо цей пост допоможе віднайти потрібні служби, які заставлять цю родину навести лад у будинку і створити відповідні умови для дітей та бабусі", - наголошує авторка.

Теги: життя, умови
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато якась мамзель із нацполіції, аж два місяці стояла у черсі та отрмала нову однокімнатну квартиру.
Відповісти
Нехай автор завітає в військовий гуртожиток, що на Коновальця 2. Унітаз і плита рядом там для багатьох є нормою.
Відповісти
То купіть їм нову більшу квартиру! Які проблеми? Для чого ця стаття? Є ще інший варіант - бабусю - в будинок пристарілих, дітей - в дитячий будинок, і все - повний порядок!
Відповісти
Як в таких умовах взагалі можна було трьох дітей народити...де ви вх нам робите? Коло плити чи унітаза? А взагалі злізте з шиі бапці давно треба подорослішати і жити окремо.
Відповісти
Я вам скажу,що на будь-якій площі можна зробити ПОРЯДОК! Думаю, що з цим багато хто погодиться. А є люди які живуть як СВИНІ, то і будинок СВИНАРНИК.
І дайте таким більшу площу - СВИНАРНИК теж буде більший! На щастя екран не передає запахів- уявляю який там сморід!!
Давайте всіх свиней жаліти, може хтось хоче там поприбирати?
Відповісти
їм ТАК добре, чого лізти? чоловіка все влаштовує, а в кожної господині своє уявлення про порядок!!!!!! все під рукою на виду, довго шукати не треба, на унітазі сидиш - і кашу помішуєш, щоб не пригоріла!
Відповісти
Нема слів..Як так можна жити?Шкода дітей.А це майбутнє України.Батьки, думайте про майбутнє своїх дітей.а не про своє задоволення.Державі потрібна здорова і розумна нація!
Відповісти
НемаЄ слів..Мабуть ця сім'я не так любить своїх дітей,як ту справу,що сприяє появі дітей на світ Божий!
Відповісти
Якщо у нас в домах завжди порядок, то в душі не завжди, от би побачити такі фото, ми б тоді соромились себе.
«Хто з вас без гріха, нехай перший на неї той каменем кине!...»‭‭ Вiд Iвана‬ ‭8:7‬
А ми з радістю кидаєм каміння..,
Відповісти
Гріхи мають всі, але вибачте в такому смітті жити....безлад в усіх часом буває, але на цих фото антисенатарія.
Відповісти
А яке тоді відношення мають діти до того?
І для чого тут цитувати Біблію? Там і про батьківства багато сказано і про працю. Чи краще лицемірити? В мене,наприклад, однозначна думка: народили дітей- вчіть їх бути людьми,а не свиньми. Бог дав 7 днів в тижні - 6 днів трудяться (мама ж в декреті, і не всі діти грудні), а на 7 можете мені цитувати Біблію
Відповісти
внатурі, як кролі продяться в клітці, спасіІсахрані
Відповісти
Вразило те, що редакція дозволила собі опублікувати особисте життя людей, при чому інформація взята без відома і ще й в посторонної особи. Ви збираєте по всіх сторінках все, що можна аби поповнити новини. А пані Флоринська, якщо ви друг ціїє сім ї, думаю ви поступили б поіншому. Я уявляю, якби до мене додому прийшла знайома, щоб зняти і викласти мій дім в соцмережу. Волинь24 це для вас не робить шани.
Відповісти
А де мій коментар?
Відповісти
Всім доброго дня! Якщо це фото з "жахливої", зі слів журналістки, квартири то я звернула увагу на чистоту закутка. Цікаво, родина дозволила зайти в своє помешкання журналістці для того щоб отримати допомогу, привернути увагу відповідних служб і покращити свої житлові умови чи для того, щоб журналістка осуджувала людей за той рівень життя, який вони можуть собі дозволити в наш час? Бо заклику про допомогу я в репортажі не почула, а от заклик до цькування - так!
Відповісти
А я думаю,що порядок можна зробити. Це, просто, лінива жінка.як в доісторичному періоді.
Відповісти
Лінива,лінива..... І те до якої церкви ходить не має ніякого значення. Святості їй це не додає . І це не осуд, як дехто пише,це обурення народу,які розуміють що таке відповідальність перед дітьми
Відповісти
На превеликий жаль ми маємо такі реалії сьогодення: одні мають гарні будинки, комфорт і навіть найманих домогосподарок щоб тримати ідеальну чистоту, хоча самі не такі, але є можливість, і це добре що люди мають достаток і можуть дозволити собі таке!
Інші ж- не мають зручностей, виживають як можуть використовуючи ті можливості які є. Іноді від такого безвиходу опускаються руки, і не має бажання щось змінювати, хоче це не виправдання!
Думаю що жильці цього будинку неодноразово звертались до різних соціальних служб про допомогу, але результат відомий!
Не зрозуміла мотивація так званих " знайомих ", бабусі, таке враження що хтось хоче свідомо нашкодити родині, називаючи це "співчуттям", але результат явний!
Це по-перше: протиправно; по-друге: не морально, а по-третє: турбота про ближнього- допомогти йому а не висміяти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні