«Чутки і поливання брудом» - у Шацьку коментують інформаційний «наїзд» на Петра Нестерука

1
3
«Чутки і поливання брудом» - у Шацьку коментують інформаційний «наїзд» на Петра Нестерука
Керівництво Шацького району заявило, що інформація про буцімто облаштування за бюджетні гроші прилеглої території біля готелю-ресторану «Нестер Хауз» - це вигадка і чорний піар.

Про це йдеться у повідомленні інтернет-видання «Район.Шацьк».

«У підконтрольних партії УКРОП ЗМІ прокотилася нова хвиля «чорного піару» власника маєтку «Нестер Хауз» у селі Світязь Петра Нестерука, який очолює фракцію «Солідарність» у Луцькій міській раді» - пише «Район.Шацьк».

У згаданих повідомленнях йдеться про те, що облаштування прилеглої території до готелю-ресторану «Нестер Хауз» в Світязі власник здійснив, буцімто, за рахунок коштів Шацької райдержадміністрації.

Натомість, керівники Шацького району і села Світязь заперечують цю інформацію.



Голова Шацької районної ради Сергій Карпук:

«Кошти районного бюджету розподіляє районна рада. За останній період Шацька райрада не виділяла жодних сум на благоустрій територій, в тому числі і в селі Світязь».



Світязький сільський голова Микола Цвид:

«Земельну ділянку біля готелю-ресторану «Нестер-хауз» виділила Петрові Нестеруку сільська рада. На сьогодні жодного облаштування території, окрім того, що раніше була викопана канава, там немає».



Голова Шацької РДА Василь Голядинець:

«Абсурд. Шацька РДА не має жодного стосунку до облаштування приватної території у Світязькій сільській раді, про яку йде мова в публікації. Подавати в інтернет інформацію на основі чуток, не підтверджену доказами, поливати брудом – це низько і непрофесійно. Я як очільник району відкритий для спілкування з журналістами і готовий дати відповіді на всі їхні запитання. Проте до мене за коментарем ніхто не звертався».

Очільник обласного осередку БПП «Солідарність» Роман Романюк:

«Прикро, що «нова влада» замість розвитку міста займається цькуванням опонентів. Звісно приємно, що Петро Нестерук вважають сильним політиком й його конкуренції бояться, адже це єдина причина, чому, використовуючи підконтрольні інтернет-видання, тимчасові управлінці чи не щодня приділяють увагу очільнику Луцької міської патрії БПП «Солідарності».

Зрозуміло, що за його спиною хороша підтримка, адже, на щастя, люди, які його обирали бачать реальні результати роботи, а не пустопорожні слова. Петро Нестерук йшов у міську раду з новими ідеями і бажанням працювати, але, звісно, зараз ініціатива нікому не потрібно, адже треба прибирати усіх, хто може стати на заваді дерибану міської казни й роздачі земель та комунального майна.

Я впевнений, що ситуація, яка зараз склалася тільки загартує Петра Калениковича й він продовжить роботу задля розвитку міста й добробуту лучан!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай перестане за кермом по-хамськи поводитись, тоді і люди потягнуться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні