Брати з Донеччини викрали волинянина, вивезли за місто і побили

1
-1
Брати з Донеччини викрали волинянина, вивезли за місто і побили
Чоловіки з Донеччини приїхали на Волинь, щоб "збити" гроші з боржника. Налякали батьків, викрали друга і погрожували йому.

Навесні 2015 року двоє раніше неодноразово судимих (один – за вбивство) братів з Донбасу, разом з другом, приїхали на Волинь, аби покарати ковельчанина, який нібито заборгував їм гроші, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Чоловік, пообіцявши пригнати автомобіль з-за кордону, цього не зробив, чим дуже образив замовників, відтак повинен був заплатити за це 50 тисяч доларів США.

Налякавши батьків "боржника", гості заїхали до його друга, силою заштовхали в своє авто, вивезли за місто та кілька годин погрозами і побоями переконували розповісти про його місце перебування. Звісно, той погодився показати дачу, на якій переховувався товариш.

Згодом, непрохані гості взялися переконувати "боржника" віддати їм гроші. Аргументами на користь цього теж стали погрози та побої. Розходившись, донеччани відібрали у своєї жертви ключі й документи на автомобіль та банківські картки, заштовхали в його ж авто, аби їхати по гроші задля повернення боргу.

Друга потерпілого залишили на дачі під охороною одного з братів. Визволили його правоохоронці, які затримали й усіх інших учасників подій.

Визнавши зловмисників винними у незаконному викраденні та позбавленні волі людини, вимаганні, грабежі та незаконному заволодінні автомобілем, суд першої інстанції призначив старшому з братів покарання у виді 6 років та 6 місяців позбавлення волі. Молодшому – 5 років позбавлення волі.

У них обох також конфіскували половину належного їм майна.

Несудимому раніше їхньому товаришу суд призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.

Не погодившись із таким покаранням, обвинувачені оскаржували його в апеляційному порядку та просили звільнити їх за амністією, проте апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції в силі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати тих лугандонів додому всіх потрібно, нема що їм тут робити.
Ми їм тут допомагаєм, а вони тільки шкоду роблять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні