Хор «Посвіт» виступив у луцькому будинку пристарілих

0
5
Хор «Посвіт» виступив у луцькому будинку пристарілих
Хор "Посвіт" відіграв концерт на честь дня святкування 75-річчя УПА.

У рамках відзначення проголошеного Волинською обласною радою Року УПА на Волині 20 жовтня 2017 року в Луцькому геріатричному пансіонаті відбувся святковий концерт Народної аматорської хорової капели «Посвіт».

До Луцького геріатричного пансіонату Народна аматорська хорова капела «Посвіт» завітала вперше. Тим приємнішим і незабутнім для його мешканців був її візит. Пісні у виконанні хору «Посвіт» у пансіонаті сприйняли з захопленням і бурхливими оплесками.

Під час концерту хор «Посвіт», який очолює Заслужений працівник культури України, ветеран УПА Ростислав Кушнірук, виконав низку козацьких, повстанських, стрілецьких пісень. Вони справили на слухачів незабутні враження, адже деякі пісні присутні слухали вперше в житті.

Дякуючи творчому колективу за чудовий концерт, слухачі висловили впевненість, що відтепер «Посвіт» буде в них частим гостем. Окрема подяка та букет білих троянд дістався художньому керівнику та диригенту хору Аллі Гас.

Довідково:
Хор «Посвіт» створений у 1989 році. У 1997 році йому присвоєно звання «народний аматорський». Хорова капела «Посвіт» налічує понад 40 учасників різного віку та професій, яких єднає любов до української пісні.

Творець і керівник хору - Ростислав Кушнірук. З часу створення хорова капела «Посвіт» презентувала понад 1000 концертних програм. Колектив – учасник багатьох фестивалів повстанської пісні та урочистостей із нагоди державних свят. Народна-хорова капела «Посвіт» виконала за цей час понад 150 музичних творів і дала понад 800 концертів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні