--> Скандал на Устилузі: розбите вікно машини і двоє травмованих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал на Устилузі: розбите вікно машини і двоє травмованих

3
4
Скандал на Устилузі: розбите вікно машини і двоє травмованих
На митному пропуску Устилуг водії посварились з поліцією через довжелезну чергу.

Інцидент трапився в понеділок, 16 жовтня близько 1:30, - пише "Буг".

В результаті інциденту механічні ушкодження отримав автомобіль, та за різними версіями водій і поліцейський Володимир-Волинського відділу.

Очевидиця інциденту Тетяна Данилюк каже, що вночі на митному пропуску правоохоронці втратили контроль над чергою в сервісній зоні і вона рушила у місто Устилуг де і трапилася сама пригода.

“Сьогодні вночі на митниці Устилуг стався неприємний інцидент. Полісмени чергу довели до абсурду, і так як на сервісний люди стояли без під’їздів кілька годин, вся черга рухнула в Устилуг. Їхали хто звідки міг і як міг при чому 3 поліціанти просто ходили і дивились на цей безлад. Машини, автобуси, які виїжджали з границі в Україну не могли їхати", - каже жінка.

"Свою вину не заперечую, їхали як попало. До нас підійшли інспектори поліції і почали нас виганяти ми почали “возмущатись” і говорити що всі так їдуть і в черзі стояти нереально. На такі наші зауваження інспектор патрульної поліції Прокопюк став перед нашою машиною і почав погрожувати що запирскає нас… Почав лаятися нецензурними словами і кидати погрози а нашу сторону", - зазначає Тетяна Данилюк.

Жінка каже, що поліцейськи розбив лобове скло машини і побив водія.

"Хочу звернути увагу по праву, і по ліву сторону нас були машини але чомусь поліція вирішила, що саме наш Фольцваген перекрив і заблокував всю границю. Після ще одного лайливого зауваження інспектор Прокопюк з усієї сили вискочив нам на капот і розбив лобове скло, чоловік який був за рулем не встиг відкрити двері як весь салон закропили тереном. Три полісмени витягли його з машини кинули на землю і почали гамселити по ребрам і ногам, при тому що він не творив ніякого опору і просився наставляв руки, його взяли в наручники і повезли у рай відділ. А там сценарій відомий всім…то лякати криміналом, то додом відправляли, то ДТП хотіли оформити…Шановні хлопці це перевищення службових обов’язків! Дуже прикро що пройшли такі реформи і не те що нічого не змінилось, стало гірше”, – додала вона.

Правоохоронці ж повідомляють, що при оформленні протоколу, водій Фольцвагена наїхав на правоохоронця. В результаті наїзду поліцейський отримав тілесні травми у вигляді забоїв. Також в поліції повідомили, що затримання громадянина не проводили і наразі вирішується чи заносити інцидент до Єдиного списку ДТП.

Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я теж був свідком цьго бардака....навмисно тримали чергу в сервісній зоні а там косили касюру...поки всі не зірвались і поїхали в устилуг
Поліція вела себе не пристойно....авакова треба щоб посидів в черзі
Відповісти
кожний автомобіль через бокс і порядок буде
Відповісти
Що мєсні? Не повашому пішло. Аяйяйяяя. Обідили їх. Чи не ви там бардак робите. Черги займаєте. Влазите. Впускаєте кумів братів і все своє село. А інші як тупаки стоять. Ну то получіть і розпишіться. Треба стати самим людиною для початку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні