--> Лучани скаржаться на відсутність гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани скаржаться на відсутність гарячої води

2
-1
Лучани скаржаться на відсутність гарячої води
У Луцьку нарікають на відсутність гарячої води в оселях.

Про це йшлося у вівторок, 22 серпня, під час оперативної наради у Луцькраді.

За словами директора ЦНАПу Лариси Карп’як, у групу оперативного реагування міськради надійшло 182 звернення, що стосувались роботи ДКП «Луцьктепло».

«Така кількість звернень була викликана відсутністю гарячої води в мешканців вул. Гордіюк, Конякіна, Наливайка, що була пов’язана з заміною труб на мережі», - розповіла Лариси Карп’як.

Окрім цього, були зупинені бойлерні на вул. Писаревського, Карпенка-Карого, Дубнівська, Січова, Конякіна, що призвело до відсутності гарячої води.

Надходили й нарікання на недостатні параметри гарячого водопостачання: Молоді, 14, соборності, 6, Огієнка, 20, Шота Руставелі, 10, Писаревського 22, київський майдан 7.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зараз теж на молоді з крана гаряч.води іде пів години холодна ! а платимо за гарч .безпредел вообще!
Відповісти
А хто може назвати причину відсутності гарячої води на проспекті Грушевського (зокрема великий будинок № 1) і як довго ця відсутність буде тривати? Просто незручно і соромно перед гостями (в тому числі і іноземцями), які запрошені у гості з надією нашою на те, що вже точно перед днем Незалежності всі служби і комунальні, в тому числі, не допустять непередбачених збоїв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні