Чернівці відвідали голівудські зірки

1
3
Чернівці відвідали голівудські зірки
Відома голлівудська акторка Міла Куніс зі своїм чоловіком Ештоном Катчером сьогодні відвідали Чернівці - місто, в якому народилася актриса.

Зіркова пара приїхала до Чернівців буквально на кілька годин із Будапешта, де актори беруть участь у кінозйомках, пише УНІАН із посиланням на molbuk.ua.

Тут їх зустрів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом.

"Вони приїхали з Будапешта буквально на кілька годин в особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги", - розповів Скобун.

Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по вулиці О. Кобилянської.

Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.

Спочатку з ними спілкувалися англійською мовою, але пізніше Міла попросила, щоб перейшли на російську.

"У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: "Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі", - розповів режисер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора називала себе "супер жидовкою" і виливала тонни бруду на Україну і Чернівці, а сьогодні - "знятися в українському фільмі". Що - рейтинги падають?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні