Сюди повинна ходити маршрутка: на Волині селяни два роки не мають транспортного сполучення

1
2
Сюди повинна ходити маршрутка: на Волині селяни два роки не мають транспортного сполучення
Депутати Павлівської ОТГ вимагають, щоб до села Самоволя їздила маршрутка.

Село Самоволя віддалене і останні два роки сюди маршрутка не ходить. Кажуть, невигідний рейс і жоден перевізник не погоджується його брати, - пише Буг.

"У нас була маршрутка Самоволя – Михалє, їздила чотири роки три рази на день: вранці, в обід і ввечері. Людям було добре, але на наступний термін перевізник не виграв цього маршруту і ніхто більше його не взяв. Так село залишилося без транспортного сполучення на два роки. Цієї весни інший перевізник поїздив десять днів по два рейси в день і відмовився, сказав – невигідно", – розповідає депутат Оксана Ткачова.

За словами голови Павлівської ОТГ Андрія Сапожника, щоб заохотити перевізника на цей маршрут, сільська рада погоджується доплачувати за перевезення пільгових категорій громадян. Такого перевізника вже знайшли і відповідні документи передали на обласну адміністрацію. Але дозвіл йому поки не дають.

Обидва депутати Оксана Ткачова і Людмила Косик готові їхати разом із сільським головою Андрієм Сапожником в область та відстоювати думку односельчан. У село має ходити маршрутка – вважають люди.

Попри всі негаразди – віддаленість від траси, безробіття – село не занепадає. Тут є церква, клуб, фельдшерсько-акушерський пункт, магазин, дитячий садочок і початкова школа. Хтось доїжджає на роботу у місто Сокаль Львівської області, хтось – в Іваничі. Регулярне транспортне сполучення вирішило б багато питань для мешканців села.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ткачиха дай доктора в село.Старого зїла а нового нема.Дурья твоя башка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні