--> Винищувач НАТО «сів на хвіт» літаку міністра оборони РФ Сергія Шойгу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винищувач НАТО «сів на хвіт» літаку міністра оборони РФ Сергія Шойгу

3
2
Винищувач НАТО «сів на хвіт» літаку міністра оборони РФ Сергія Шойгу
Винищувач НАТО F-16 спробував наблизитися до літака міністра оборони РФ Сергія Шойгу над нейтральними водами Балтики, але його “відігнав” російський Су-27.

НАТО заявила, що її пілоти в подібних випадках діють за стандартною процедурою і залишаються на безпечній відстані, передає УНН з посиланням на РІА “Новости”.

“Коли будь-який невідомий літак наближається до повітряного простору НАТО, НАТО і національні ВВС піднімаються в небо для відстеження цих польотів. Наші дії були стандартними. Зазвичай, коли літаки НАТО перехоплюють літак, вони візуально ідентифікують його, весь час зберігаючи безпечну відстань,” — заявив представник НАТО.

За його словами, “при завершенні (процедури) винищувачі НАТО просто відриваються (від супроводжуваного літака)”.

“Це стандартна процедура, всі наші пілоти ведуть себе безпечним і відповідальним чином,” — сказав представник альянсу, який побажав залишитися неназваним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відео покажіть воно скрізь є як СУшка підлітає, крило підняла, показала, що є ракети і той F-16 відразу у сторону відлетів! :)
Відповісти
F-16 порвав би ту СУшку, як Тузік газету. Просто не було сенсу з дебілом звязуватися.
Відповісти
у F-16 зброя трошки серьйозніша. сушка просто маневрувала, вирівнюючи курс, щоб не вийти за межі нейтральної зони. а шойгу думаю, побіг в туалет на всякий випадок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні