В рф заявили, що вони готові до переговорів щодо України: чого хоче путін

0
В рф заявили, що вони готові до переговорів щодо України: чого хоче путін
Міністр оборони країни-агресора РФ Сергій Шойгу заявив, що Росія нібито готова до діалогу "щодо України".

Про це він сказав під час телефонної розмови з міністром оборони Франції Себастьяном Лекорню, пише Главред.

"Відзначено готовність до діалогу щодо України. Вихідні положення могли б ґрунтуватися на "Стамбульській мирній ініціативі". Проведення зустрічі в Женеві без участі Росії безглуздо" - повідомляє Міністерство оборони РФ.

При цьому Шойгу пригрозив Лекорню, заявивши, що відправлення французьких військ в Україну створить якісь "проблеми" для самої Франції.

Також Шойгу повторив тези російського диктатора Володимира Путіна про те, що за організацією теракту в концертному залі "Крокус-Сіті" Підмосков'я нібито може стояти Україна.

Глава Міноборони РФ також повторив улюблену тезу російських пропагандистів про те, що Київ нібито "не робить нічого без схвалення західних кураторів", і висловив "надію", що за масовим убивством не стоять французькі спецслужби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні