--> У Луцьку з'явилась еротична виставка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'явилась еротична виставка

3
0
У Луцьку з'явилась еротична виставка
Таке різне і таке подібне за природою кохання презентувала у Луцьку Галерею сучасного мистецтва «Арт-кафедра» у виставковому проекті «Ерос і натхнення…».

Виставка об'єднала твори 18 художників з різних України, з різним досвідом праці, відмінним творчим обличчям, але спільною темою натхнення і творчого пориву, повідомляють організатори, - йдеться на сторінці порталу Рідна країна.

Про актуальність творчого задуму виставки розповіла мистецтвознавець Зоя Навроцька. На її думку, ця тема правічна, але сьогодні надто експлуатована, від чого нерідко кохання набуває вульгарних рис, відволікає і розчаровує людей.

На виставці можна переглянути графічні незабутньої, але майже не знаної в Західній Україні Людмили Ястреб(Одеса), малярство Петра Гулина (Львів), експресіоністичні метафори Людмили Лободи (Львів) та вишукано-ліричні образи Валерія Басанця (Одеса). А ще твори Петра Бевзи, Андрія Александровича, Петра Лебединця, Алли Алексєєвої (Київ), Олександра Сердюка, Вадима Петрова (Харків), Віктора Маринюка (Одеса), Наталки Кумановської, Катерини Ганейчук (Луцьк), Павла Ковача (Ужгород), Володимира і Тетяни Бахтових (Миколаїв), Петра Антипа (Донецьк).

Київський мистецтвознавець Олена Живкова зазначила, що маленькі містечка перетворюються у великі тоді, коли там з'являються осередки культури. Адже культура лишається навіть тоді, коли зникають цілі цивілізації. »

"Вам пощастило, що у місті живуть люди, які створили такий осередок культури. Переконана, що держава не зобов'язана збирати твори мистецтва. Це повинні робити люди, закохані у мистецтво", — зазначила вона.

Виставка триватиме до середини серпня. Вхід вільний!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня а де відбуватиметься ця виставка??
Відповісти
«Арт-кафедра» - АДРЕНАЛІН
Відповісти
срамота (с)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні