На Волині затримали неповнолітнього контрабандиста

1
0
На Волині затримали неповнолітнього контрабандиста
Співробітники Держприкордонслужби затримали неповнолітнього, який віз до Польщі 19 тисяч пачок цигарок.

Прикордонники Луцького загону затримали неподалік державного кордону невідомого без документів, який рухався в бік річки Західний Буг. Обшук місцевості за маршрутом руху порушника з допомогою службового собаки вивів прикордонників до цілого складу сигарет, - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

На місці було знайдено 38 ящиків з куривом та гумовий човен.

Сигарети загальною кількістю 19 тисяч пачок передадуть органам фіскальної служби, а на затриманого, яким виявився 16-річний місцевий мешканець Любомльського району, складено адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону.

Міру покарання неповнолітньому визначить районний суд. Наразі тривають пошуки інших причетних осіб до даного правопорушення.

Варто зазначити, що це не поодинокий випадок, коли нечисті на руку ділки намагаються використати неповнолітніх, для переміщення товарів через державний кордон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маладой пацан, запах папірос
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні