Яка зарплата у луцьких поліцейських

10
0
Яка зарплата у луцьких поліцейських
У середньому слідчі та працівники карного розшуку у Луцьку отримують 10 тисяч гривень.

Інші служби (чергова частина, відділ кримінальної міліції у справах неповнолітніх, штаб, дільничі офіцери поліції – до 7 тисяч гривень), - повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук в інтерв'ю для видання Конкурент.

Він переконаний, що дільничі не повинні отримувати зарплату 7 тисяч гривень, адже роблять великий обсяг роботи.

"Ні дня, ні ночі, а зарплата 7 тисяч… І як мені зараз набрати дільничих офіцерів поліції? Хто буде йти? А три тисячі гривень різниці в зарплаті – це суттєва різниця", – зазначив він.

Як розповів Олег Кічук, згідно із законом "Про національну поліцію", він не має права виписувати премії.

"Якщо мої працівники розкривають резонансні злочини, то я звертаюся з клопотанням до начальника головного управління, генерала поліції третього рангу Петра Петровича Шпиги. Головне управління видає тоді наказ про заохочення. За мою каденцію з серпня 2016 року чотири накази про премії були підписані і працівники отримали заохочення. Сума невелика – до 1 тисячі гривень", – розповів головний поліцейський Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому у міськвиконкомі сидить незаслужений пенсіонер Муковоз , а не діючий начальник Кічук?
Відповісти
краще б вже не розказували казки про свою перепрацьованість. що не звернешся - то або не їхня компетенція, або "замнуть" справу. не безкоштовно, вочевидь
Відповісти
Вся система построєна попринципу, на одного працівника 10 керуючих, чи точніше жируючих. Тих що працють на ногах звісно не хватає, а от тих що просиджують сраки в кабінетах хоч відбавляй.
Відповісти
В держлужбовців 2000 грн. ЗП!!!!То 7 мало?????
Відповісти
Зарплати 2000 давно нема, не вигадуйте!
Відповісти
Насправді аж 2500
Відповісти
Офісним щурам які генерують 0.0 користі, і того багато
Відповісти
Ну таку нісенітницю несете в коментах, що задумуєшся мимоволі, чи лишилась там хоч якась клепка.
До скептика: ви вочевидь частий гість у відділку. Маєте докази про "замнути"- звертайтесь у ВБ, СБУ, Прокуратуру. Не кидайте марно слова- змінюйте систему.
До лучанки: ви хоч краплю орієнтуєтесь в принципах роботи поліцейського? Чи може знаєте скільки часу триває їх робочий день? Точно не з 9 до 18 чайочок попивають, можу запевнити.
Можна ще багато чого писати, але більшість коментарів-це здогадки або надмірна уява. Люди будьте мудрішими- не пишіть про те, чого не знаєте.
Відповісти
Ці пастухи в формах точно трлком нічого не роблять. Зверталися в прокуратуру та сбу - там такі самі пастухи. Чому досі не можуть затримати Бабіча та Соляника, які кинули іспанця Андреса на 18000€??? Це міжнародний злочин, про який всі знають і нічого не роблять. Кому і за що платити ті зарплати?
Відповісти
На рахунок підвищення заробітної плати поліцейським, якщо є така можливість, то чому б і ні, адже зараз, взагалі не соромно за їх роботу, а тільки можна пишатись ними.
І ще б підвищили заробітну плату в пенітенціарної служби, а то навіть соромно, що вони отримують таку низьку заробітну плату...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні