Які сережки будуть вас прикрашати?*

1
-5
Які сережки будуть вас прикрашати?*
Сережки – одна з улюблених жіночих прикрас. Вони привертають увагу до ніжного обличчя та кокетливо мерехтять, зустрічаючись з сонячними промінцями.

Забагато пар сережок в ювелірному гардеробі бути не може. Лаконічні пусети на кожен день, сережки-люстри для особливих подій, виразні конго – варіантів безліч.

Як підібрати ідеальні сережки за формою обличчя, підкаже експерт ювелірного гіпермаркету Zlato.ua.

Сережки для круглого обличчя

Леді з місяцеподібною (круглою) формою обличчя пасують довгі сережки. Вони мають бути не пласкими, а об’ємними. Слід звернути увагу на сережки-краплинки. Невдалий вибір – масивні круглі сережки. Цьому типажу відповідає акторка Міла Куніс. Її дійсно прикрашають довгі сережки.


Ідеальна форма сережок для овального обличчя

Леді з овальним обличчям пасують будь-які моделі сережок. Це можуть бути пусети (цвяшки), конго та інші. Наприклад, Джулія Робертс виглядає досить гармонійно у ошатних сережках-підвісках.


Сережки для форми обличчя «трикутник»

Таке обличчя вирізняє досить широкий лоб та загострене підборіддя. Обираючи довгі сережки, пам’ятайте, що вони мають бути вузькими угорі та широкими внизу. Також пасуватимуть маленькі сережки круглої форми, та великі овальні прикраси. Щоб впевнитися в цьому слід подивитись на фотографії Скарлетт Йоханссон.


Крім форми обличчя також варто враховувати інші параметри.

Наприклад, дівчатам з холодним відтінком волосся пасують сережки з білого золота та срібла. А тим, у кого кучері теплих відтінків, слід обирати червоне або жовте золото.

Також є деякі рекомендації щодо вибору ювелірних вставок. Так, молодим дівчатам слід відмовитися від прикрас зі смарагдами та рубінами, вони можуть додати вам віку. А от діаманти пасують всім.

Щоб сережки дарували вам радість, обов’язково перевірте їх якість.

На прикрасах із золота і срібла має бути пробірне клеймо, що підтверджує справжність ювелірного сплаву. Також переконайтесь у тому, що на сережках надійний замок, у такому разі улюблені прикраси не загубляться.

Не слід довгий час носити важкі сережки, щоб не розтягувати та не деформувати ніжне вушко.

Коли одягаєте одразу декілька прикрас, дотримуйтесь простих правил. Не комбінуйте разом масивні сережки та кольє. Якщо у вас є набір прикрас, що складається з браслету, кольє або кулону, сережок та каблучки – не одягайте все одразу. Наприклад, сережок та каблучки або браслету та кольє буде цілком достатньо.

Красиві сережки – один із важливих атрибутів вашої чарівності!



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зачаровуючі прикраси з бурштину від компанії https://yantar.ua/products/kulony - це справжнє диво природи, втілене в елегантних та вишуканих виробах. Кожна прикраса створена з майстерністю та любов'ю до деталей, що надає їм неповторний шарм та виразність. Бурштин - це не просто камінь, а справжній скарб матерії, яка зберігає в собі тисячі років історії.
Источник: https://vladtime.ru/obsh/668399 ©
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні