Які прикраси носять багаті жінки

0
Які прикраси носять багаті жінки
Багаті жінки завжди притягували до себе погляди. Річ навіть не у їхньому фінансовому становищі, а в тому, який вони мають вигляд. У таких жінок особливий стиль, який проявляється у всьому – від повсякденного одягу до аксесуарів.

Про це пише УНІАН.

Найчастіше багаті жінки багато працюють, адже навіть отримавши гроші у спадок, їх не можна просто зарити в сейфі, а бізнес кинути на самоплив. У зв'язку з цим бізнес-леді прагнуть у повсякденному житті до лаконічного, простого й водночас строгого стилю без зайвого пафосу, що проявляється й у прикрасах.

Перли
Нитка натуральних перлів - універсальна, підходить під все й буде доречна, як на діловій зустрічі, так і на вечірньому прийомі. Якщо підібрати до кольє сережки, то отримаєте комплект, який продемонструє вишуканий смак та неймовірне почуття стилю.

Правда, натуральні перли досить рідкісні, а тому й коштують недешево. Так що доведеться розщедритися. Зате у вас буде прикраса, для якої час не ворог.

Тонка золота каблучка
Ще одна прикраса, яку обирають багаті жінки - золота каблучка. Вони не сприймають ніяких масивних прикрас на пальцях, які можуть заважати або привертати до себе дуже багато уваги, якщо це не вечірній вихід.

Найчастіше для повсякденного носіння обирають тонку золоту каблучку. Прикраса може бути інкрустована дорогоцінними камінням, найчастіше це діаманти. Також в якості лаконічної прикраси на пальці використовують обручку.

Шовкова хустка
Цей предмет розкоші давно завоював серця багатих жінок. По-перше, це стильно та гарно. По-друге, дуже практично. По-третє, такий аксесуар - гарний акцент.

Шовкова хустка - предмет мрій будь-якої модниці. Аксесуар добре поєднується з діловим костюмом, а також незамінний на відпочинку. До того ж така прикраса дає можливість фантазувати – його можна пов'язати на голову або на шию, і він буде мати гарний вигляд на сумці.

Звичайно ж, якщо дозволяє бюджет, то краще купити оригінальний хустки таких відомих брендів як Hermès, Burberry, Versace, але покупка сильно вдарить по кишені, тому часто обирають аксесуар менш відомого бренду, якщо хочеться доповнити свій образ. Найголовніша умова - якісна натуральна тканина з оригінальним принтом.

Сережки
Багато хто звик бачити успішних жінок на заходах з розкішними та засіяними камінням прикрасам, але в звичайному житті жодна бізнес-леді не одягне такі аксесуари. Серед багатих модниць цінується практичність та лаконічність, в тому числі це стосується сережок.

Краще обрати невеликі, але стильні прикраси із золота, але з дорогоцінними каменями. Варто придивитися до діамантів, адже це вічна класика, яка завжди буде актуальна.

Годинник
Попри технічний прогрес та популярність різних гаджетів, як смарт-годинник, багаті люди вважають за краще механічну класику. Відмінна якість, дорогоцінні метали, дорогі та рідкісні матеріали, а також бренди з історією перетворюють звичайні наручні годинники в стильний, статусний, незамінний діловий аксесуар.

У всьому світі знають такі марки годинників як Rolex, Patek Philippe, Chopard, Breguet, Tag Heuer та інші. Ціни на них сильно кусаються, тому варто придивитися до більш доступного, але якісного бренду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні