Луцьким муніципалам куплять нову форму

0
-1
Луцьким муніципалам куплять нову форму
Форма, яку луцьким муніципалам пошили влітку минулого року, уже зносилась. Планують купити нову.

Про це керівник департаменту Муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська розповіла в інтерв’ю «Волинь24».

З її слів, форма, яку презентували у серпні 2016 року, катастрофічно зносилась, адже муніципали носять її день-у-день за будь-якої погоди і часто перуть.

«Можу покликати двох хлопців – одного новобранця і того, хто в формі ходить вже восьмий місяць. Різниця очевидна», - каже посадовиця.

Нагадаємо, нещодавно муніципалам купили тактичні куртки. Декілька депутатів тоді обурювались цьому, мовляв недоречно.

Такі висловлювання Юлія Сиротинська називає «політичним розхитуванням».

«Тим депутатам я для експерименту пошила б таку форму, як в нас, і дала походити дев’ять годин в день цілий рік, окрім вихідних та відпустки. А тоді поговоримо, чи буде зручно, комфортно, тепло…

Добре говорити про це, коли ти сидиш в автівці і не мочиш ноги. Але ж у нас політика в першу чергу, а не людяність», - наголошує чиновниця.

Втім, вона додає, що пошити нову форму насправді доволі проблематично, адже усі її частини – кепки, жетони, куртки, сорочки, штани і взуття доводиться купувати в різних містах задля економії.

«Муніципали в інши регіонах так само мусять шити форму, дехто навіть за 300 кілометрів їздить на примірки!» - наголошує головна муніципалка Луцька.

Читати інтерв’ю з Юлією Сиротинською повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні