У Луцьку пройде благодійний концерт заради життя

1
1
У Луцьку пройде благодійний концерт заради життя
Небайдужі лучани організовують концерт для збору коштів і порятунку дитини.

Про це у Фейсбуці повідомляє волонтер Руслан Теліпський.

У маленького Назарчука Дениса важка хвороба. У 1,5-річної дитини виявили аномалію розвитку кистей рук у вигляді тотальної синдактилії. Небайдужі лучани організовують концерт для збору коштів і порятунку маля.

Координатор: Тетяна Доброжанська. Також можна безпосередньо сконтактуватись з мамою Дениса та напряму переказати кошти: 4731219100666431 Приватбанк (Назарчук Надія Вікторівна). Телефон до мами хлопчика може надати волонтер Руслан Теліпський, задля уникнення широко розповсюдженого телефонного шахрайства.

А квитки на сам концерт можна придбати за такими адресами у м. Луцьку: в мережі магазинів "Гроно" (вул. Соборності 11Л, ТЦ "Гостинець", вул. Відродження 1, ринок Лучеськ, вул.Б.Хмельницького 27);у магазинах "Крамниця Квітів" (вул.Соборності 20В, зупинка РАЦС, вул. Соборності 43, ТЦ Там Там); в Спортивному Клубі "Plaza" по вул. Рівненська 127.

Всі виручені кошти від продажу квитків будуть передані мамі хлопчика Надії Вікторівні на відкритті благодійного концерту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Концерт не пройде, а відбудеться. Вчіть мову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні