Волинянка розпочала масштабну благодійну акцію: приносьте одяг, іграшки та їжу. ВІДЕО

0
4
Волинянка розпочала масштабну благодійну акцію: приносьте одяг, іграшки та їжу. ВІДЕО
Відома луцька волонтерка Вікторія Пащенко зініціювала благодійну акцію "Село та місто обіймаються добром". Жінка уже тривалий час на "Північному" ринку збирає допомогу для волинян, які її потребують. Волонтерці приносять одяг, іграшки, їжу й багато іншого, потрібного для самотніх пенсіонерів, малозабезпечених родин, людей з інвалідністю. Про це пише 12 канал.

"Олія, цукор, гречка, рис, крупи, консерви – хто що не пожаліє. Круто, що є солодощі, пенсіонери, як діти малі, чекають, сидять, коли я щось привезу", – розповідає Вікторія.

На вихідних волонтерка їздить по місту та збирає допомогу від тих, хто не зміг протягом тижня принести речі чи продукти їй на ринок. А у неділю – Вікторія разом із однодумцями вирушає у різні села області – везе зібране тим, хто потребує допомоги.

За словами Вікторії, основна мета: допомогти людям жити, хоч трошки, краще.

"Я просто бачу, як бідно живуть люди, я бачу ці багатодітні сім’ї, людей з інвалідністю, я бачу одиноких… Мені не байдуже. Я не хочу, щоб в мене так було в моєму місті, моїй області, моїй державі", – розповідає Вікторія.

Свою справу жінка назвала "Село та місто обіймаються добром". Хоч нікого ні про що не просила, але з села ніколи не поверталася з порожніми руками. Селяни передають фрукти, горіхи, картоплю. Все це жінка віддає на ринку безплатно.

Якщо ви потребуєте допомоги чи можете допомогти – звертайтеся до Вікторії. Ятка волонтерки знаходиться на "Північному" ринку у Луцьку. Або ж телефонуйте за номером: 050 56 43 933.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні