«Бандерштат» обгородять двометровою сіткою

28
5
«Бандерштат» обгородять двометровою сіткою
Територію волинського фестивалю "Бандерштат" планують обнести двометровою сіткою, щоб зробити його безпечнішим.

Про це під час прес-конференції 25 квітня повідомив арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк, - пише ВолиньPost.

За його, словами, сітку встановлять на бетонну основу. Мовляв, організатори розуміють усі ризики, зокрема близькість до крутих берегів річки. Тому рішення про огородження території прийняли уперше за всі роки проведення фестивалю.

Організатори наголошують, що для них важливо, аби фестиваль відбувався поблизу Луцька, тому цьогоріч його проведуть в Рованцях – фактично через річку від Центрального парку. Наразі ще не готові окреслити межі, та поблизу центральної алеї облаштують понтонний міст, який дозволить лучанам потрапляти на фестиваль. Також розроблять відповідні маршрути автобусів, які об’їжджатимуть навколо території.

Виконавчий директор фестивалю Марина Хромих додала, що на безпеку роблять акцент. Йдеться не лише про карети швидкої допомоги, які чергуватимуть на фестивалі. Цьогоріч планують залучити рекордну кількість волонтерів-медиків . Окрім того, шукають співпрацю із польськими структурами, які мають досвід в організації безпеки на великих фестивалях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому крім Гузя,щоб відмити пару сотень тисяч гривень цей їб...тий бандерштад-гузь потрібний?
Відповісти
Щороку фест відвідує пару тисяч людей з усієї України.
Мабуть тому, що їм це цікаво.
Відповісти
не пару тисяч. Минулого року було 10 тисяч. Якби був дозволений алкоголь, то всі 20 приїхали б.
Відповісти
стільки хворих? епідемія мля...
Відповісти
Правильно, сітку, тату на лобі для відвідувачів, і щеплення - щоб інших не заразили.
Відповісти
не розумію, н@х той так званий фестиваль у Луцьку? І фінансуванння якесь не зовсім прозоре, м"яко кажучи...
Відповісти
Відпишу і Вам - фестиваль щороку відвідуєть тисячі людей з усієї України.
Приїздять відомі люди - як політики, так і артисти, громадські діячі, письменники, поети.
І лучан на фесті теж чимало.
Відповісти
Я на Бандер їжджу вже 8 років поспіль. Тому попрошу не сквернословити. Фест справді крутий!
Відповісти
А квитки вже купувати можна?
Відповісти
Я вже давно купив)
Зайдіть на сайт фесту
Відповісти
Сайт ще не оновлювали з минулого року. Але в спільнотах фб та вк активно інформують про все. І посилання на квитки там є. Але я просто гуглила "бандерштат", коли купувала квиток. Там видає касу ін юа і концерт ком
Відповісти
Помітно, що попередні коментатори завзяті відвідувачі "культурних" тусовок. То де ж їм з висоти польоту зрозуміти важливість проведення такого заходу? Я особисто відвідую щорічно і сина беру з собою. Дочекатись не можемо цього літа.
Відповісти
Про яке фінансування говорите шановний "взагалі"? Вам скинути посилання на сайт з продажу квитків? Ви взагалі в якому світі живете? Концерт "Врємя і Стєкло" коли проходить, то у них теж все непрозоро? Диванні критики. Як ви задовбали вже. Нічого не зробили в світі хорошого. Максимум на хату якусь заробили і дітей понароджували. І думаєте що все - успіх, перемога. Люди щось серйозне роблять. Молодь виховують. Алкоголь забороняють. А це для фестивальника звичайного ціль номер один - напитися. А до нас в Луцьк приїжджають чудові люди. Без винятків, але так всюди. Тому думайте перед тим як писати.
Відповісти
З друзями щороку буваємо на "Бандерштаті". Класно, що там підтримують ЗСЖ.
Погані коменти пишуть ті, хто жодного разу не був на фестивалі, і зовсім нічого не знає про сам захід!
Відповісти
Ну бо вони бухають і не розуміють "Бандер"!
Відповісти
за погані коментарі це точно. або хтось кому безкоштовний квиток не дали))
Відповісти
за погані коментарі це точно. або хтось кому безкоштовний квиток не дали))
Відповісти
Бандер - класний фест і візитівка Луцька, який приносить місту набагато більше фінансово, ніж кожен з вас за все своє життя принесе! Оргком Бандеру роблять дуже круті і позитивні для міста речі.
Відповісти
Цікаво кому він заважає?
Відповісти
Ті, хто не розуміють, навіщо існують патріотичні фести з якісною українською музикою - валіть в Рашку і там під якихось Лоліт і Кіркорових тусуйтесь. Команда Бандерштату - ви молодці!
Відповісти
чому ідете на фест. а не воювати?
Відповісти
Була я якось на Захід-фесті. Нічого не скажеш, рівень крутий, музиканти світові. Але! Я там адекватних людей (не в стані алко та нарко залежності) зустрічала ну дуже рідко... всюди палять, п'ють. Ну хіба не можна якщо не без цього, то хоча б не так сильно допінгом веселощів набиратися. Коротше. Люблю я Бандерштат. Дякую всім хто до нього причетний. А хейтерам аби все гівном облити, щоб не виділятися на фоні чистоти і порядку
Відповісти
Син від початку їздить на той фест.
Доїздився, що потім їздив з дружиною, а цього року вже внучку візьме з собою)
Відповісти
співчуваю
Відповісти
Та що ви сваритесь всі. Чудовий фестиваль. Такі вони молодці. Ви думаєте фестивалі сіткою не огороджують? Для чого такий заголовок негативний? Ще б написали "На Бандерштаті будуть біо-туалети. Чому організатори не думають про тих, хто страждає на клаустрофобію". Дарую ідею. Фествиаль люблю. Цього року супер щаслива, що приїде улюблений Бумбокс. Просто ван лав.
Відповісти
Хороший фестиваль! Негативні коментарі пишуть тільки ті, хто ще ніразу не був на ньому. Тому раджу все таки відвідати даний фестиваль.
Відповісти
Хороша ідея. А крім забору ще колючку натягнути та струм пустити, і чотири вишки з кулеметниками, щоб не розбігались дебіли.
Відповісти
І понтонний міст від'єднати. А через тиждень тверезості та здорового голодування всіх на запис в "штунди", їх на Рованцях аж п'ять сект, на любий смак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні