Бандерштат - 2017 залишиться в Луцьку, але переїде

1
5
Бандерштат - 2017 залишиться в Луцьку, але переїде
Організатори фестивалю поділилися першими новинами про Бандерштат'17.

Фестиваль залишається в Луцьку, - повідомляють організатори на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

"На щастя, чи на жаль, але ми переїжджаємо з території кінно-спортивної школи (так званого "іподрому"). Пов'язно це з тим, що територія школи буде відведена під новий муніципальний проект", - йдеться у дописі.

Тим не менше, на нову територію Бандерштату, значно більшу і локаційно зручнішу, відвідувачі зможуть потрапити прямо з центральної алеї парку.

Відтак, немісцеві гості фестивалю житимуть в умовах позаміської природи, щодо лучан - то вони зможуть потрапити на Бандерштат, не полишаючи центральної частини Луцька. Невдовзі організатори оприлюднять усі необхідні карти для кращого розуміння місцезнаходження нової локації.

Варто зазначити що, у понеділок, 5 грудня, буде можливість придбати перші квитки на Бандерштат'17. Стартова (обмежена!) партія квитків - по 300 грн, буде доступна на concert.ua/ та kasa.in.ua/. Готуйтесь!

Бандерштат'17 готує для відвідувачів три повноцінні музичні локації: Головна сцена, Важка сцена та Тиха сцена. Також, заплановане започаткування декількох нових тематичних музичних локацій: етно-сцени, реп-сцени та електронної сцени.

Класичні фішки Бандерштату - безалкогольний формат, гутірки, спорт, літературна сцена, Бандер-food, презентації молодіжних та громадських ініціатив - все це і багато чого іншого - лишається незмінними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
угомонитесь с ним, скоро от Украины ничего может неостаться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні