--> Директор луцького заводу кличе лучан прибрати місто до Великодня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директор луцького заводу кличе лучан прибрати місто до Великодня

0
25
Директор луцького заводу кличе лучан прибрати місто до Великодня
Голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців та генеральний директор АТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський закликав луцьких роботодавців до толоки.

Про це посадовець повідомив у своєму блозі на В24.

"З приходом весни та напередодні величного свята Христового Воскресіння звертаюсь до усіх волинян від імені обласного об’єднання організацій роботодавців, із закликом і проханням взяти участь у передвеликодній толоці із благоустрою", - пише Цибульський.

Чоловік запевняє, що дбаючи про свій добробут, свою оселю, варто подбати й про рідні міста та села, сквери та парки, дитячі та спортивні майданчики, прилеглі території до підприємств, установ, організацій, чисті та охайні подвір’я приватних будинків.

Володимир Цибульський закликав в термін до 8-го квітня зробити усе, щоб краєвиди нашої області "милували око і веселили душу, щоб і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні