У Луцьку прибрали територію, від якої всі «відхрестилися»

1
6
У Луцьку прибрали територію, від якої всі «відхрестилися»
Депутат Луцькради від фракції «УКРОП», керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький разом із лучанами прибирали пустир.

Лучани прибрали пустир на вулиці Гордіюк у Луцьку, який знаходиться поряд із церквою святого Миколая, заправкою та багатоповерхівками, - повідомляє прес-служба "УКРОПу".

Вже протягом п’яти років Сергій Балицький разом із лучанами проводить прибирання цієї площі. Депутат закупив мішки для сміття, приніс все необхідне приладдя та організував вивіз відходів на сміттєзвалище у Брище.

«Тут перетин двох районів – Луцького, Ківерцівського та міста Луцька. Його не прибирає ні Ліпінська сільська рада, ні Прилуцька, ні працівники міських комунальних підприємств. Це прохідна вулиця, яка веде до села Ліпіни, тут ходить багато людей", – каже Сергій Балицький.

"Попри те, що це не мій округ, дуже хочеться, щоб місто перед Великоднем було чистим і лучанам приємно було б тут проходити", – додав депутат.

Загалом з пустиря вивезли 110 мішків зі сміттям. Щоб територія
довше залишалася чистою, Сергій Балицький планує тут поставити саморобні смітники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1 Лучани прибрали пустир не на вулиці Гордіюк а на вулиці Відродження
2 Ліпіни ну хто це писав які ще Ліпіни якщо не знаєш як називається село то загугли бо це не можливо читати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні