--> Квадракоптер, машини і танк: волинські лісівники похвалилися готовністю до сезону пожеж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Квадракоптер, машини і танк: волинські лісівники похвалилися готовністю до сезону пожеж

1
-3
Квадракоптер, машини і танк: волинські лісівники похвалилися готовністю до сезону пожеж
На озері Тросне Маневицького району відбувся огляд пожежних автомобілів та спецтехніки всіх лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ.

Готовність пожежної техніки до роботи інспектували працівники Державної лісової охорони спільно з фахівцями управління ДСНС у Волинській області. Відбувся захід під керівництвом начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Олександр Кватирко оглянув усі пожежні автомобілі, перевірив, наскільки вони укомплектовані, дав працівникам основні рекомендації.

У 2016 році придбали три пожежні автомобілі: у ДП «Цуманське ЛГ», «Поліське ЛГ» та «Камінь-Каширськагроліс». Ще два пожежних автомобілі – у ДП «Прибузьке ЛГ» та «Ратнеагроліс» – закупили вже цього року.

Також минулого року придбано чотири лісопожежних модулі, три пожежні цистерни, один плуг, шість тракторів, дев’ять мотопомп, 118 ранцевих вогнегасників та інше пожежне обладнання й інвентар.

У 2017 році для покращення організації гасіння можливих лісових пожеж у ДП «Ратнеагроліс» та «Камінь-Каширськагроліс» створені нові лісові пожежні станції.

Окремо варто зазначити про лісовий пожежний танк, який цього року облаштували у ДП «Маневицьке ЛГ» для організації гасіння пожеж у важкодоступних місцях лісових масивів.

Попереду прилаштована конусоподібна відвальна лопата, для створення мінералізованих смуг та оперативної локалізації пожежі позаду прикріплено плуг.

Також у ДП «Маневицьке ЛГ» днями придбали професійний квадрокоптер, обладнаний системою сканування простору в 5 напрямах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маладца Кватирко! І лісівники - маладца!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні