На Волині собака «винюхав» контрабандні сигарети у товарняку

0
-7
На Волині собака «винюхав» контрабандні сигарети у товарняку
На Волині прикордонники Львівського загону не випустили з України контрабандних сигарет, які переправляли вантажним поїздом.

Пакунки з прихованим куривом охоронці кордону виявили у вівторок, 14 березня, у залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський», - повідомляє пре-служба Держприкордонслужби.

У ході прикордонного контролю поїзда, що прямував до сусідньої країни з рудою, «зелені берети» виявили пакунки з куривом за допомогою службового собаки, який зреагував на тютюн. Всього в конструктивних особливостях прикордонники виявили 5 тисяч пачок сигарет без акцизних марок.

Варто нагадати, що кілька днів тому у цьому ж пункті пропуску прикордонники Львівського загону виявили 4 тисячі пачок сигарет. Контрабандний товар був також прихований у вантажному поїзді з рудою, що прямував до Польщі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні