--> Гравець «Волиньбаскету» достойно виступив на Матчі Зірок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гравець «Волиньбаскету» достойно виступив на Матчі Зірок

0
-1
Гравець «Волиньбаскету» достойно виступив на Матчі Зірок
Гравець «Волиньбаскету» Микола Полюляк брав участь у Матчі Зірок та виявився одним з найкращих у дриблінгу.

Волинський №13 виступав за збірну Південного Заходу та провів на майданчику понад вісім хвилин, - повідомляє прес-служба "Волиньбаскету"

Переміг у цьому шоу-двобої Північний Схід 141:133 (35:36, 42:33, 40:38, 24:26 ).

Що стосується Миколи Полюляка, то він уже разом із Олександром Мішулою увійшли в історію, як одна з найкращих пар, що змагалася у найскладнішому конкурсі – виконавської майстерності. Суть полягала в тому, що двійко гравців почергово долали на дриблінгу весь майданчик, кидали у ціль (імпровізоване велике кільце), вели м’яча у зворотньому напрямку, кидали з-під щита, з тим же м’ячем долали втретє увесь майданчик та увінчували таку естафету триочковим кидком.

Так-от, саме в парі Полюляк-Мішула обидва гравці виконали «на відмінно» все з першої спроби, чого в інших дуетах-опонентах не було. І хоча «волиньбаскетівець» долею секунди поступився «дніпрянину», саме овації вболівальників однозначно визнали обох баскетболістів кращими! То чи не це є показником успіху? Однозначно, адже для Олександра Мішули це був рідний зал.

"Все було супер, по приїзду розмістили в готель, а в обід було невеличке тренування", – розповів про вояж у Дніпро Микола Полюляк.

"Тренер нам намалював декілька простих взаємодій, щоб ми мали хоч якісь уявлення про те, що гратимемо на матчі. Атмосфера була невимушена й дружня, всі розуміли, що потрібно буде порадувати вболівальників гарною грою та самим отримати задоволення. Але про принцип суперництва не забували", - додав він.

Баскетболіст зауважив, що одне щось виділити з цієї події важко, тому можна сміливо сказати – сподобалось все, від матчу до організації. Конкурси були цікавими та видовищними, гра хороша, а під кінець гри не забували про результат.

"Мені дуже сподобалось це свято баскетболу, тому від себе хочеться подякувати всім, завдяки кому це оказія відбулася і я зміг стати його частиною, – резюмував гравець «Волиньбаскета».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні