Гравець «Волиньбаскету» зіграє у «Матчі зірок»

0
5
Гравець «Волиньбаскету» зіграє у «Матчі зірок»
Гравець луцького баскетбольного клубу «Волиньбаскет» Микола Полюляк зіграє у «Матчі зірок» української Суперліги.

Матч відбудеться у неділю, 12 березня, в Дніпрі, - про це повідомляє прес служба волинського клубу.

Баскетболіста заявлено до складу збірної «Південного-заходу»

До 20 гравців, за які проголосували баскетболісти Суперліги, додалося ще чотири. Ці кандидатури підтримали головні тренери клубів Суперліги. Так, за рішенням тренерів, збірну Південного Заходу поповнить Джейсон Лав та Микола Полюляк, а за збірну Північного Сходу виступатиме Артур Дроздов та Аміль Хамзаєв.

Партнерами по збірній волинського баскетболіста будуть:
Клим Артамонов (БІПА), Джеймс Сміт (Хімік), Олександр Кольченко (Черкаські Мавпи), Володимир Конєв (Хімік), В’ячеслав Петров (Хімік), Ігор Бояркін (Черкаські Мавпи), Кеннет Фандербурк (БІПА), Андрій Кальніченко (Черкаські Мавпи), Олексій Онуфрієв (Миколаїв), Олександр Кушніров (БІПА), Джейсон Лав (Хімік).
Головний тренер - Віталій Степановський (Хімік); Тренер - Вадим Пудзирей (БІПА).

Збірна Північного Сходу: Олександр Мішула (Дніпро), Генрі Дугат (Будівельник), Ді Джей Стефенс (Будівельник), Станіслав Тимофеєнко (Дніпро), Михайло Анісімов (Будівельник)
інформаційне агентство Волинські новини
«Зізнаюся, для мене це приємна несподіванка. На такий матч просто цікаво потрапити, а зіграти – це велика честь», - прокоментував Полюляк своє запрошення для інформаційне агентство Волинські новини.

Зауважимо, що формат турніру організований за георафічним принципом. До першої збірної увійшли гравці клубів, які розташовані на південному-заході країни («Хімік», «БІПА», «Черкаські Мавпи», «Миколаїв», «Волиньбаскет»), до другої – команди з північного-сходу («Будівельник», «Дніпро», «Запоріжжя», «Кремінь», «Політехнік»). За першу двацятку гравців голосували самі баскетболісти Суперліги, ще чотири кандидатури підтримали головні тренери клубів. Якраз за другою квотою був обраний баскетболіст волинських «лицарів» Микола Полюляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні