«Волинь» залишиться без вождя Кварцяного

5
3
«Волинь» залишиться без вождя Кварцяного
Через образливі висловлювання до арбітра, Віталій Кварцяний пропустить перші три матчі весняної частини Прем'єр Ліги.

Про це повідомляє Sport Arena.

У грудні минулого року ФФУ присудила Віталію Кварцяному дискваліфікацію за образливі висловлювання до арбітра Катерини Монзуль. Після цього "Волинь" подала апеляцію в надії спростити або ліквідувати її.

Але федерація не задовольнила апеляцію. Кварцяний пропустить 3 матчі "хрестоносців" в Прем'єр-лізі. Це рішення було прийнято на минулому тижні, коли відбулося чергове засідання комітету.

Також повідомляється, що крім відсторонення на 3 матчі Кварцяний змушений принести Монзуль публічне вибачення.

Таким чином, багаторічний "вождь" "Волині" буде відсутній на тренерській лаві під час матчів з Олександрією (19 тур, в гостях), Шахтаря (20 тур, вдома) і Карпат (21 тур, в гостях).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОНА СУДЬЯ САМОЙ ДЕРЬМОВОЙ КАТЕГОРИИ ! ВСЕ ЧТО СКАЗАЛ КВАРЦЯНЫЙ ПРАВДА ! ОНА - ПАРОДИЯ НА СУДЬЮ ! НЕФИГ ТАМ ИЗВИНЯТЬСЯ !
Відповісти
Навіщу знущатись з Волині?,не розумію Кварц нагрубив то нехай вибачається.... А команда при чому тут взагалі?,хочуть добити нашу Волинь???? Це їм вдасться,дограються,що команда взагалі зніметься і почне з чистого аркуша...З пвагою до ФЕДЕРАЦІЇ вболівальник з великим стажем Волинь Луцьк....
Відповісти
Так а в чому річ - чому Кварцяний перед нею не вибачився? Бо йому наплювати на клуб. якби був вихований і не дивився на клуб як на джерело власного збагачення то тримав би язика за зубами. Або як справжній чоловік - вибачився б, був би вищим за ситуацію.
Відповісти
Ти долбойоб якби Кварцу було б наплювати на Волинь ,то була б вона в такій жопі з якеї б вона довго вибиралася. Хто тільки не брався за Волинь і що де вони((( І що багато заробив Кварц у Волині. А вибачатися перед дурою яка реально на рівному місці засуджувала то про це навіть коментатор в тому матчі говорив. А якщо хочеш поговорити про це то приходь 5 березня на стадіон і получиш таких піздюлєй ,що мало не покажеться. БАРАН
Відповісти
То зараз Волинь зможе заявити вільних агентів?,коли дадуть дозвіл на заявку нових гравців???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні